Recensies

SCHRIJF JE OOK EEN RECENSIE?

 

 

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
71 berichten.
Elise vd Akker uit Haps heeft geschreven op 3 juni 2022 om 12:56
Gisteravond voor het eerst een acces bar behandeling gehad. Tijdens de behandeling moest ik opvallend vaak heel diep zuchten. Daarna voelde ik me prima. Vannacht wat onrustig geslapen terwijl ik normaal zeer goed slaap. De kennismaking was heel prettig, ik vond het mooi dat ook Marcel even aanschoof ter kennismaking. Ik boek eind deze maand een 2e sessie hiervoor en... Lees meer
Gisteravond voor het eerst een acces bar behandeling gehad. Tijdens de behandeling moest ik opvallend vaak heel diep zuchten. Daarna voelde ik me prima. Vannacht wat onrustig geslapen terwijl ik normaal zeer goed slaap. De kennismaking was heel prettig, ik vond het mooi dat ook Marcel even aanschoof ter kennismaking. Ik boek eind deze maand een 2e sessie hiervoor en kijk er al naar uit!
Kevin heeft geschreven op 20 januari 2022 om 09:30
Via via in contact gekomen met By netty. Ik was erg neerslachtig en had een erg ongezonde levensstijl. Netty en Marcel hebben bij mij een Hypnose gedaan en merkte al gelijk verschil. Tot op de dag van vandaag ben ik erg positief en zelfverzekerd ook is mijn ongezonde levensstijl aan het veranderen. Echt een aanrader!! Netty en Marcel erg bedankt
Via via in contact gekomen met By netty.
Ik was erg neerslachtig en had een erg ongezonde levensstijl.
Netty en Marcel hebben bij mij een Hypnose gedaan en merkte al gelijk verschil.
Tot op de dag van vandaag ben ik erg positief en zelfverzekerd ook is mijn ongezonde levensstijl aan het veranderen.
Echt een aanrader!!

Netty en Marcel erg bedankt
Netty via whatsapp bericht ontvangen; uit Cuijk heeft geschreven op 16 januari 2022 om 12:16
15-01-2022 10:21 - Lia.....: Goedemorgen Netty, Nu een week geleden, en nog steeds niet gerookt☺️ De eerste paar daagjes wel een beetje een kort lontje maar absoluut geen drang of wil naar een sigaret gehad. Terwijl ik anders allang weer bij het tankstation had gestaan... Dus ik denk dat jouw hypnose wel degelijk werkt, in ieder geval voor mij😃 Ik... Lees meer
15-01-2022 10:21 - Lia.....:
Goedemorgen Netty,
Nu een week geleden, en nog steeds niet gerookt☺️
De eerste paar daagjes wel een beetje een kort lontje maar absoluut geen drang of wil naar een sigaret gehad. Terwijl ik anders allang weer bij het tankstation had gestaan...
Dus ik denk dat jouw hypnose wel degelijk werkt, in ieder geval voor mij😃
Ik denk wel dat je er wel echt achter moet staan om zelf te willen stoppen, maar dat is met elke stop methodes natuurlijk.
Dankje Netty, en misschien tot nog een keer met een andere behandeling😉
Yvonne Dreuning uit Driel heeft geschreven op 8 januari 2022 om 13:14
Inmiddels een paar keer geweest voor verschillende dingen. De acces bars geeft je een heerlijk rustig gevoel. De magnetische massage is ontspannend . Ook de hypnose voor de 1e gedaan. Bij Marcel de tarot reading. Een ervaring om een x mee te maken. Ervaringen zijn voor iedereen anders , sta ervoor open en probeer het eens zou ik zeggen.
Inmiddels een paar keer geweest voor verschillende dingen.
De acces bars geeft je een heerlijk rustig gevoel. De magnetische massage is ontspannend . Ook de hypnose voor de 1e gedaan. Bij Marcel de tarot reading. Een ervaring om een x mee te maken. Ervaringen zijn voor iedereen anders , sta ervoor open en probeer het eens zou ik zeggen.
Anja uit Berlicum heeft geschreven op 25 november 2021 om 09:23
Afgelopen vrijdag de hypnose behandeling bij Netty laten doen. Ik vond het eigenlijk helemaal niks (ik vond het gewoon eng) maar wou toch heel graag kijken of het echt invloed zou kunnen hebben op mijn eetpatroon. Ik kwam bij Netty binnen in een mooie lekker warme praktijk. We gingen een praatje maken en ik werd lekker ontspannen. En wat nog... Lees meer
Afgelopen vrijdag de hypnose behandeling bij Netty laten doen. Ik vond het eigenlijk helemaal niks (ik vond het gewoon eng) maar wou toch heel graag kijken of het echt invloed zou kunnen hebben op mijn eetpatroon. Ik kwam bij Netty binnen in een mooie lekker warme praktijk. We gingen een praatje maken en ik werd lekker ontspannen. En wat nog fijner is, de behandeling heeft echt invloed op mijn eetpatroon. Ik kan de momenten dat ik zin heb in zoet goed onder controle houden. Bij het eten is het vol is vol. Ook zit ik lekkerder in mijn vel. Dus al met al alleen maar voordelen. Het is echt wel een aanrader.
Groetjes anja
Arjette uit Cuijk heeft geschreven op 19 november 2021 om 11:20
Gisterenavond de eerste behandeling van de hypnose sessie gehad. Het was heel fijn . Het ging heel rustig en duidelijk werd er gesproken . Ik heb al meerdere behandelingen gehad op een ander gebied. Deze mensen zijn goud waard. Ze hebben een luisterend oor , geduld en leven erg met je mee. Ik kan het iedereen aanraden . Groetjes arjette.
Gisterenavond de eerste behandeling van de hypnose sessie gehad. Het was heel fijn . Het ging heel rustig en duidelijk werd er gesproken . Ik heb al meerdere behandelingen gehad op een ander gebied. Deze mensen zijn goud waard. Ze hebben een luisterend oor , geduld en leven erg met je mee. Ik kan het iedereen aanraden . Groetjes arjette.
Kirsten uit Oss heeft geschreven op 18 november 2021 om 19:38
Hypnose-ervaring: wat een aanrader 'Dus jij wil meer controle hebben over wat jij eet? Ik zou echt eens contact met mijn vrouw opnemen,' zei Marcel, de man van Netty, die ik sinds een paar maanden kende via een cursus. Zo geschiedde. Netty raadde me een hypnose aan en daar voor ging ik op een mooie herstavond richting Cuijk. Wat een... Lees meer
Hypnose-ervaring: wat een aanrader

'Dus jij wil meer controle hebben over wat jij eet? Ik zou echt eens contact met mijn vrouw opnemen,' zei Marcel, de man van Netty, die ik sinds een paar maanden kende via een cursus. Zo geschiedde. Netty raadde me een hypnose aan en daar voor ging ik op een mooie herstavond richting Cuijk.

Wat een mooie praktijk kwam ik binnen. Er is rust, ruimte, een fijne niet overheerstende geur, prachtmuziek en een hele vriendelijke gastvrouw. Netty stelde me direct op mijn gemak, ik kreeg een lekker bakkie en ze vertelde eerst enthousiast over haar praktijk. Daarna ging het meer gericht op het ondergaan van een hypnose. Wat kan ik verwachten, hoe gaat het straks in de praktijk, etc. Natuurlijk is dit spannend en dat voelde ik ook wel voordat ik naar haar toe ging, maar eenmaal in haar praktijk was dat gevoel weg.
We namen mijn doel door en ik nam plaats op een fijne behandelstoel. Ik kreeg een dekentje over mij heen (met een heerlijke geur door de wasparfum die Netty gebruikt en verkoopt- aanrader!) en een kussen onder mijn nek. Toen de hypnose eenmaal gestart was, voelde het voor mij als een soort droomvlucht. Ik kan het lastig anders omschrijven. Niet eng, niet vreemd of naar, maar FIJN. Na een tijd was ik weer vol bij bewustzijn en leek ik meer wakker dan ooit.

Natuurlijk was ik benieuwd of ik de dag er na iets zou merken. Ik stond er voor open, maar verwachtte er eigenlijk niks van. Nu, 2 weken verder kan ik zeggen dat mijn eetpatroon veranderd is. Ik heb geen snaaibui meer gehad. Niet dat ik geen zin meer heb ik chocola of iets dergelijks, maar als ik iets lekkers zie en een hapje neem, kan ik het weer wegleggen. Het raakt me niet meer zo. Het speelt niet meer zo'n rol als voorheen. En, mijn porties eten zijn kleiner geworden. Ik heb eerder dan voorheen een voldaan gevoel. Er is wel degelijk iets veranderd bij mij. Hoe bijzonder is dat! Want, ik ben 43 en alle pogingen tot afvallen zijn tot nu toe mislukt!
Ik weet niet of dit blijvend is, of dat ik op later termijn nog eens terugga voor hypnose als dit nodig is. Maar teruggaan naar de praktijk staat vast, om 1 van de andere behandelingen te ondergaan!

Netty, ik ben je dankbaar! 🌈❤
Beheerdersantwoord van: Netty
Dank je wel Kirsten voor deze mooie recensie zoals jij het ervaren heb. De hypnose heeft mooi z'n werk gedaan. Blijf dat spiegelbeeld zien wat jij als laatste voor ogen had. En nogmaals dank voor de mooie engel🙏 Deze staat te pronken in de vensterbank!
Dank je wel Kirsten voor deze mooie recensie zoals jij het ervaren heb. De hypnose heeft mooi z'n werk gedaan. Blijf dat spiegelbeeld zien wat jij als laatste voor ogen had.
En nogmaals dank voor de mooie engel🙏 Deze staat te pronken in de vensterbank!
Michael uit Eindhoven heeft geschreven op 6 november 2021 om 23:00
Wat een warm welkom, en wat ging de tijd snel als iemand een reiki cursus wil gaan volgen raad ik zeker jullie aan , ik ben echt heel tevreden over mijn reiki 2 cursus en kom zeker terug.
Wat een warm welkom, en wat ging de tijd snel als iemand een reiki cursus wil gaan volgen raad ik zeker jullie aan , ik ben echt heel tevreden over mijn reiki 2 cursus en kom zeker terug.
Brygida uit Polen heeft geschreven op 12 augustus 2021 om 14:57
Ja byłam u Netty na masażach to było miłe i wesoły przeżycie, od paru lat bolą mnie plecy a najczęściej dolna część po tym masażu nie mam więcej bólów coś wspaniałego polecam i dziękuję do zobaczenia
Ja byłam u Netty na masażach to było miłe i wesoły przeżycie, od paru lat bolą mnie plecy a najczęściej dolna część po tym masażu nie mam więcej bólów coś wspaniałego polecam i dziękuję do zobaczenia
Beheerdersantwoord van: Netty
Thank you / Danke Brygida, It was good to see you and being able to help you. Be welcome next time you are here on holiday. Google translate: Dziękuję Brygida, Miło było cię widzieć i móc ci pomóc. Bądź mile widziany następnym razem, gdy będziesz tutaj na wakacjach 🙂
Thank you / Danke Brygida, It was good to see you and being able to help you.
Be welcome next time you are here on holiday.

Google translate:
Dziękuję Brygida, Miło było cię widzieć i móc ci pomóc.
Bądź mile widziany następnym razem, gdy będziesz tutaj na wakacjach 🙂
Marylynn uit Arnhem heeft geschreven op 30 november 2020 om 19:03
Heerlijk een leeg hoofd 😌
Heerlijk een leeg hoofd 😌
Carina uit * heeft geschreven op 20 september 2020 om 23:31
CarinaJeroen Chloë Viënna Kai Daley raadt By Netty Reiki & Massage Cuijk v/h Netty's Prezzies aan. 8 januari 2020 Super top massage en alle andere dingen 😘 1LIKE-CarinaJeroen Chloë Viënna Kai Daley
CarinaJeroen Chloë Viënna Kai Daley raadt By Netty Reiki & Massage Cuijk v/h Netty's Prezzies aan.
8 januari 2020
Super top massage en alle andere dingen 😘

1LIKE-CarinaJeroen Chloë Viënna Kai Daley
Anita heeft geschreven op 27 januari 2020 om 22:48
Anita Hoed-Janssen raadt Medium Marcel Vrugt aan. 23 december 2019 · Had een gratis reading gewonnen Heb hem afgelopen zondag ontvangen. Heb er met veel herkenning naar geluisterd Veel dingen kon ik thuisbrengen Heel speciaal om mee te mogen maken Echt een aanrade
Anita Hoed-Janssen raadt Medium Marcel Vrugt aan.
23 december 2019 ·

Had een gratis reading gewonnen
Heb hem afgelopen zondag ontvangen.
Heb er met veel herkenning naar geluisterd
Veel dingen kon ik thuisbrengen
Heel speciaal om mee te mogen maken
Echt een aanrade
Willy ** heeft geschreven op 27 januari 2020 om 22:42
Willy Van Oort raadt Medium Marcel Vrugt aan. 24 maart 2019 · zijn humoristiche uitstraling. no nonses reading. werkelijk geweldig.
Willy Van Oort raadt Medium Marcel Vrugt aan.
24 maart 2019 ·

zijn humoristiche uitstraling.
no nonses reading.
werkelijk geweldig.
Jacqueline heeft geschreven op 17 juli 2019 om 22:03
Jacqueline de Bruijn raadt By Netty Reiki & Massage Cuijk v/h Netty's Prezzies aan. 12 uur geleden· Zeer hartelijk ontvangst. Mijn man en ik hebben beide een intuïtieve massage gehad, was zalig. Ook Marcel heeft mij nog wat extra behandelt. Nog gezellig gekletst en gekroeld met hun lieve honden. Wij zijn op slag fan en komen zeker weer terug. Peter... Lees meer
Jacqueline de Bruijn raadt By Netty Reiki & Massage Cuijk v/h Netty's Prezzies aan.
12 uur geleden·

Zeer hartelijk ontvangst. Mijn man en ik hebben beide een intuïtieve massage gehad, was zalig. Ook Marcel heeft mij nog wat extra behandelt. Nog gezellig gekletst en gekroeld met hun lieve honden. Wij zijn op slag fan en komen zeker weer terug. Peter en Jacqueline.
Heike heeft geschreven op 17 juli 2019 om 22:01
Heike Van de Ven raadt By Netty Reiki & Massage Cuijk v/h Netty's Prezzies aan. 12 juli om 00:00 · Bij Netty en Marcel ben je aan het goede adres! Of je komt voor magnetiseren, Acces Bars (een aanrader!), reiki of een van de andere behandelingen, je voelt je daarna altijd volledig ontspannen. Gastvrijheid, hygiëne en rust staat hoog in... Lees meer
Heike Van de Ven raadt By Netty Reiki & Massage Cuijk v/h Netty's Prezzies aan.
12 juli om 00:00 ·

Bij Netty en Marcel ben je aan het goede adres! Of je komt voor magnetiseren, Acces Bars (een aanrader!), reiki of een van de andere behandelingen, je voelt je daarna altijd volledig ontspannen. Gastvrijheid, hygiëne en rust staat hoog in het vaandel! Laat je verwennen 🍀❤
Conny uit ** heeft geschreven op 10 april 2019 om 23:46
Conny Jansen heeft Medium Marcel Vrugt beoordeeld — 5 sterren 29 maart 2018 · Ha Marcel, Bedankt voor de kaarten! Jouw interpretatie is perfect, ik ben de laatste tijd ernstig uit balans geraakt, ben mezelf bijna kwijtgeraakt. Ik heb me laten leven door mijn omgeving. 1 Ik ben inderdaad gevallen en niet alleen geestelijk, maar ook lichamelijk(enkel banden en enkelbreuk)... Lees meer
Conny Jansen heeft Medium Marcel Vrugt beoordeeld —
5 sterren
29 maart 2018 ·

Ha Marcel,
Bedankt voor de kaarten!
Jouw interpretatie is perfect, ik ben de laatste tijd ernstig uit balans geraakt, ben mezelf bijna kwijtgeraakt. Ik heb me laten leven door mijn omgeving.
1 Ik ben inderdaad gevallen en niet alleen geestelijk, maar ook lichamelijk(enkel banden en enkelbreuk)
2 me laten opjagen dat klopt, maar ik ben nu een andere weg ingeslagen
3 mijn immuunsysteem; vooral rust nemen en slapen is belangrijk.
Vooral de natuur opzoeken is ook belangrijk.
4 Ik ben teveel bezig met zorgtaken, waardoor ik weinig tijd heb voor leuke activiteiten, ik verwaarloos mezelf op dat gebied. Ik merk dat ik een kort lontje heb.
Het klopt dat ik zo scherp kan kijken als een roofvogel, mijn hooggevoeligheid zorgt er ook voor dat ik alles zie, voel en ruik.
Dit is erg lastig, soms kan ik die kap niet vinden.
Conclusie;
Een zeer heldere en goede interpretatie van de kaarten Marcel!
Vooral het feit dat ik ernstig uit balans was, vind ik zeer treffend.
Ik ben mezelf aardig voorbij gelopen, het zijn oude patronen, vanuit het verleden.
Wat mij betreft ben je geslaagd!
Als je nog meer wilt weten dan hoor ik het wel.
Dank je wel en een dikke knuf terug!
Christel uit ** heeft geschreven op 10 april 2019 om 23:45
Herremans Christel raadt Medium Marcel Vrugt aan. 5 maart · Totaal onverwachts maar toch uitgekomen nadat je men vraag beantwoordde komt dit nog wel goed en komen we terug samen. Je antwoord was geniet en als hij echt van u houdt binnen de 4m in orde komt. Wel binnen de maand zijn we weer een koppel in nog voorzichtige fase... Lees meer
Herremans Christel raadt Medium Marcel Vrugt aan.
5 maart ·

Totaal onverwachts maar toch uitgekomen nadat je men vraag beantwoordde komt dit nog wel goed en komen we terug samen. Je antwoord was geniet en als hij echt van u houdt binnen de 4m in orde komt. Wel binnen de maand zijn we weer een koppel in nog voorzichtige fase 👌 dank u wel nu positief omhoog stap voor stapje
Saskia uit ** heeft geschreven op 10 april 2019 om 23:44
Saskia Limbourg heeft Medium Marcel Vrugt beoordeeld — 5 sterren 18 oktober 2018 · Hele mooie lezing, niets als juiste belevenissen door men leven heen... Dank je wel hier voor.
Saskia Limbourg heeft Medium Marcel Vrugt beoordeeld —
5 sterren
18 oktober 2018 ·

Hele mooie lezing, niets als juiste belevenissen door men leven heen... Dank je wel hier voor.
Nathalie uit ** heeft geschreven op 10 april 2019 om 23:43
Nathalie van der Linde raadt Medium Marcel Vrugt aan. 18 februari · Ik heb vandaag een Reading ontvangen van Marcel,deze was zeer uitgebreid en to the point. Het klopte werkelijk precies wat hij mij allemaal te vertellen had. Hij heeft mij ook een hoop inzichten gegeven waar ik zeker mee verder kan. Ik ben Marcel zeer dankbaar en zou hem... Lees meer
Nathalie van der Linde raadt Medium Marcel Vrugt aan.
18 februari ·

Ik heb vandaag een Reading ontvangen van Marcel,deze was zeer uitgebreid en to the point.
Het klopte werkelijk precies wat hij mij allemaal te vertellen had.
Hij heeft mij ook een hoop inzichten gegeven waar ik zeker mee verder kan.
Ik ben Marcel zeer dankbaar en zou hem echt aanraden mocht je met vragen zitten.
Liefs Nathalie van der linde
Bri Chi uit ** heeft geschreven op 10 april 2019 om 23:42
Bri Chi heeft Medium Marcel Vrugt beoordeeld — 5 sterren 8 juni 2018 · Dank je voor de mooie reading die ik gewonnen heb over mijn vorig leven en het heden. Ik herken heel veel raakvlakken waar ik me bewust van ben. Voor het heden heeft het me bewuster gemaakt over hoe ik in het leven sta en waar ik... Lees meer
Bri Chi heeft Medium Marcel Vrugt beoordeeld —
5 sterren
8 juni 2018 ·

Dank je voor de mooie reading die ik gewonnen heb over mijn vorig leven en het heden. Ik herken heel veel raakvlakken waar ik me bewust van ben. Voor het heden heeft het me bewuster gemaakt over hoe ik in het leven sta en waar ik nog aan kan werken. Bedankt lieve Marcel �
Carina uit ** heeft geschreven op 10 april 2019 om 23:41
Carina Hellings raadt Medium Marcel Vrugt aan. 7 februari · van bij het begin tot aan het einde was de reading juist werd er heel stil van En een heel warme stem die alles goed uitlegt ik zal zeker doen wat je mij hebt verteld dank u Marcel👄🔮👄
Carina Hellings raadt Medium Marcel Vrugt aan.
7 februari ·

van bij het begin tot aan het einde was de reading juist werd er heel stil van En een heel warme stem die alles goed uitlegt ik zal zeker doen wat je mij hebt verteld dank u Marcel👄🔮👄
Chantal uit ** heeft geschreven op 10 april 2019 om 23:40
Chantal Koster-Balfoort heeft Medium Marcel Vrugt beoordeeld — 5 sterren 11 september 2018 · Vandaag een tarot kaart legging gekregen van Marcel. Heel erg herkenbare dingen kwamen naar voren waar ik mij bewust van ben, maar nu bevestigd werd. Super en ik weet wat mij te doen staat. Dankjewel M[/b]
Chantal Koster-Balfoort heeft Medium Marcel Vrugt beoordeeld —
5 sterren
11 september 2018 ·

Vandaag een tarot kaart legging gekregen van Marcel. Heel erg herkenbare dingen kwamen naar voren waar ik mij bewust van ben, maar nu bevestigd werd. Super en ik weet wat mij te doen staat. Dankjewel M[/b]
Tamara uit ** heeft geschreven op 10 april 2019 om 23:40
Tamara Dekkers raadt Medium Marcel Vrugt aan. 6 februari · De kaartlegging vondt ik heel fijn. Klopte precies en liet me ook nadenken. Vondt het heel erg fijn. Kan er ook echt wat mee. Nogmaals super bedankt
Tamara Dekkers raadt Medium Marcel Vrugt aan.
6 februari ·

De kaartlegging vondt ik heel fijn.
Klopte precies en liet me ook nadenken. Vondt het heel erg fijn.
Kan er ook echt wat mee.
Nogmaals super bedankt
Angelique uit ** heeft geschreven op 10 april 2019 om 23:38
Angelique Van Uden raadt Medium Marcel Vrugt aan. 14 maart om 08:50 · Gisteren mijn gewonnen reading gehad. Eigenlijk klopt alles wat marcel verteld en krijg ik hand reikingen waar ik mee aan de slag kan gaan. Mooie dingen werden verteld waardoor je weer een beetje vertrouwen krijgt daar het toch allemaal wel goed komt. Dank je wel.
Angelique Van Uden raadt Medium Marcel Vrugt aan.
14 maart om 08:50 ·

Gisteren mijn gewonnen reading gehad. Eigenlijk klopt alles wat marcel verteld en krijg ik hand reikingen waar ik mee aan de slag kan gaan. Mooie dingen werden verteld waardoor je weer een beetje vertrouwen krijgt daar het toch allemaal wel goed komt. Dank je wel.
Wim uit ** heeft geschreven op 10 april 2019 om 23:37
Wim Besselse heeft Medium Marcel Vrugt beoordeeld — 5 sterren 18 maart 2018 · Vandaag met mijn vrouwtje bij Marcel aan de tafel geschoven om voor ons bijde een kaart lezing te laten doen. De rede voor ons was dat ons oog viel op zijn tattoo op de rechter arm, maar tevens de persoon die er zat ons eigenlijk direct... Lees meer
Wim Besselse heeft Medium Marcel Vrugt beoordeeld —
5 sterren
18 maart 2018 ·

Vandaag met mijn vrouwtje bij Marcel aan de tafel geschoven om voor ons bijde een kaart lezing te laten doen. De rede voor ons was dat ons oog viel op zijn tattoo op de rechter arm, maar tevens de persoon die er zat ons eigenlijk direct aansprak. Wij hebben apart van elkaar een kaartlegging gehad, het verhaal en de weg die we bewandelen en achter ons hebben. Bracht Marcel bijzonder mooi in kaart ondanks onze eigen keuzes van de kaarten kwamen er zowel het verhaal ook 6 maal de zelfde kaarten op tafel. Wij hebben al vaker kaartleggingen gehad en eigenlijk komt het voor ons vaak op de zelfde mooie en bijzondere uitspraken, toch anders besproken of verteld maar altijd zo als we ons er ook echt in herkennen of mee gemaakt. Maar deze dag was een bijzondere lezing die ons lang bij zal blijven en nog veel over zullen praten met elkaar. Marcel je bent een bijzonder mens
Gina uit ** heeft geschreven op 10 april 2019 om 23:36
Gina Van de Graaf raadt Medium Marcel Vrugt aan. 14 augustus 2018 · dank je wel marcel je kwam op het juiste moment . het heeft me enorm geholpen
Gina Van de Graaf raadt Medium Marcel Vrugt aan.
14 augustus 2018 ·

dank je wel marcel je kwam op het juiste moment . het heeft me enorm geholpen
Wilma uit ** heeft geschreven op 10 april 2019 om 23:35
Wilma Elsemulder heeft Medium Marcel Vrugt beoordeeld — 5 sterren 25 juni 2018 · Vandaag mijn gewonnen past life legging ontvangen van Marcel. Heel bijzonder en erg leuk! Er waren dingen die ik zelf ook had gedacht maar ook een heleboel andere dingen en dat was vooral heel leuk! Soms niet te begrijpen maarja...dat hoeft ook niet he! Er liep... Lees meer
Wilma Elsemulder heeft Medium Marcel Vrugt beoordeeld —
5 sterren
25 juni 2018 ·

Vandaag mijn gewonnen past life legging ontvangen van Marcel. Heel bijzonder en erg leuk! Er waren dingen die ik zelf ook had gedacht maar ook een heleboel andere dingen en dat was vooral heel leuk! Soms niet te begrijpen maarja...dat hoeft ook niet he! Er liep wel heel veel door in mijn huidige leven maar vaak positief gelukkig! Grappig dat ik altijd al het rechtvaardigheidsgevoel heb gehad en nu nog steeds heb en wat erg sterk is! Ik vond het ook fijn dat het een gesproken bericht was en dat ik om uitleg kon vragen als ik iets niet begreep. Kortom: Marcel, heel erg bedankt en ik vind je een topper! Dikke knufffff van mij! X
Sandra uit ** heeft geschreven op 10 april 2019 om 23:34
Sandra Lotz raadt Medium Marcel Vrugt aan. 4 september 2018 · Een attent en lief presentje gehad van Marcel. 🙏🏼 Terugkijkend stroomt de legging gelijk met de praktijk. Mooi! 🌸🌸🌸
Sandra Lotz raadt Medium Marcel Vrugt aan.
4 september 2018 ·

Een attent en lief presentje gehad van Marcel. 🙏🏼 Terugkijkend stroomt de legging gelijk met de praktijk. Mooi! 🌸🌸🌸
Angela uit ** heeft geschreven op 10 april 2019 om 23:33
Angela Durge heeft Medium Marcel Vrugt beoordeeld — 5 sterren 15 augustus 2018 · Net een Reading van Marcel gekregen, nou weet niet wat die man doet pffff die kwam even goed binnen. Traan gootjes liepen even goed door. De Reading is voor sept. Okt. Nov en december. Ben heel benieuwd. Het is positief allemaal dus laat het maar gebeuren.... Lees meer
Angela Durge heeft Medium Marcel Vrugt beoordeeld —
5 sterren
15 augustus 2018 ·

Net een Reading van Marcel gekregen, nou weet niet wat die man doet pffff die kwam even goed binnen. Traan gootjes liepen even goed door. De Reading is voor sept. Okt. Nov en december. Ben heel benieuwd. Het is positief allemaal dus laat het maar gebeuren. Je mag na Reading als je iets niet begrijpt het vragen en hij geeft direct antwoord. Voor andere mensen ik zeg doen!!!! Geen onzin dingen en heel duidelijk.
Inge uit ** heeft geschreven op 10 april 2019 om 23:32
Inge Pelle raadt Medium Marcel Vrugt aan. 11 december 2018 · Dank je wel voor deze prachtige Reading jij voelde aan dat het nodig was ! Je hebt me weer effe laten zien wat ik moet doen , dank je wel Marcel 😘🦋
Inge Pelle raadt Medium Marcel Vrugt aan.
11 december 2018 ·

Dank je wel voor deze prachtige Reading jij voelde aan dat het nodig was ! Je hebt me weer effe laten zien wat ik moet doen , dank je wel Marcel 😘🦋
Willy uit ** heeft geschreven op 10 april 2019 om 23:31
Willy Van Oort raadt Medium Marcel Vrugt aan. 24 maart om 20:15 · zijn humoristiche uitstraling. no nonses reading. werkelijk geweldig.
Willy Van Oort raadt Medium Marcel Vrugt aan.
24 maart om 20:15 ·

zijn humoristiche uitstraling.
no nonses reading.
werkelijk geweldig.
Marielle uit ** heeft geschreven op 10 april 2019 om 23:27
Mariëlle Hermsen-Kempel raadt By Netty Reiki & Massage Cuijk v/h Netty's Prezzies aan. 30 augustus 2018 · Super goed vriendelijk en gastvrij ontvangen. Heerlijke massage gehad met magneten en heerlijk kunnen ontspannen. En was meteen voelbaar. Super aanrader. Netty dank je wel voor de super service.
Mariëlle Hermsen-Kempel raadt By Netty Reiki & Massage Cuijk v/h Netty's Prezzies aan.
30 augustus 2018 ·
Super goed vriendelijk en gastvrij ontvangen. Heerlijke massage gehad met magneten en heerlijk kunnen ontspannen. En was meteen voelbaar. Super aanrader. Netty dank je wel voor de super service.
Margit uit Cuijk heeft geschreven op 10 april 2019 om 23:25
Margit Weren raadt By Netty Reiki & Massage Cuijk v/h Netty's Prezzies aan. 12 maart om 21:19 · Het was heerlijk ontspannen ik viel of ik wilde of niet in slaap wat ze van te voren ook had aan gegeven. Dank je wel Netty voor de Acces bars tot snel!!💞😘
Margit Weren raadt By Netty Reiki & Massage Cuijk v/h Netty's Prezzies aan.
12 maart om 21:19 ·

Het was heerlijk ontspannen ik viel of ik wilde of niet in slaap wat ze van te voren ook had aan gegeven. Dank je wel Netty voor de Acces bars tot snel!!💞😘
Daniela uit Cuijk heeft geschreven op 10 april 2019 om 23:23
Daniela Zivanovic raadt By Netty Reiki & Massage Cuijk v/h Netty's Prezzies aan. 23 maart om 21:02 · Al 3 positieve ervaringen bij deze 2 lieve personen ! op na veel meer! 👍👍👍
Daniela Zivanovic raadt By Netty Reiki & Massage Cuijk v/h Netty's Prezzies aan.
23 maart om 21:02 ·

Al 3 positieve ervaringen bij deze 2 lieve personen !
op na veel meer! 👍👍👍
Manuela uit Weert heeft geschreven op 27 februari 2019 om 10:35
Na lang twijfelen de knoop doorgehakt en me aangemeld voor de reiki 1 cursus. Twijfel bleek nergens voor nodig. Nettie en Marcel zijn lieve mensen waarbij je je meteen thuis voelt. De cursus was duidelijk en fijn. Laagdrempelig ook. Ik voel dat er iets positiefs is veranderd sinds die dag. Meer rust én meer energie. Alsof mijn lichaam een reset... Lees meer
Na lang twijfelen de knoop doorgehakt en me aangemeld voor de reiki 1 cursus.
Twijfel bleek nergens voor nodig. Nettie en Marcel zijn lieve mensen waarbij je je meteen thuis voelt. De cursus was duidelijk en fijn. Laagdrempelig ook. Ik voel dat er iets positiefs is veranderd sinds die dag. Meer rust én meer energie. Alsof mijn lichaam een reset heeft gehad.
Extra fijn dat ik zelf reiki mag geven maar ook enorm ben opgeknapt na het ontvangen van de behandelingen.

Ik kan niet meer zeggen als niet twijfelen maar doen. Lifechanging!
Karin uit Gennep heeft geschreven op 27 februari 2019 om 07:55
Reikicursus bij Netty gedaan. Super gemoedelijk en gezellig. Veel geleerd. Kom regelmatig naar een reiki oefenavond. Gezellige avond waar ik toch steeds weer iets leer, over reiki of over mezelf. Marcel en Netty zijn leuk, gezellige, vriendelijke mensen met een geweldig vleugje humor.
Reikicursus bij Netty gedaan. Super gemoedelijk en gezellig. Veel geleerd. Kom regelmatig naar een reiki oefenavond. Gezellige avond waar ik toch steeds weer iets leer, over reiki of over mezelf. Marcel en Netty zijn leuk, gezellige, vriendelijke mensen met een geweldig vleugje humor.
Heike van de Ven uit Gennep heeft geschreven op 20 februari 2019 om 21:53
Al 3 behandelingen Acces Bars mogen ontvangen door Netty en ik voel me beter dan ooit. Lekker opgeruimd in mijn hoofd en zie alles positiever! Ook een Reiki 1 cursus gedaan en deze is uitstekend bevallen. Netty en Marcel zijn erg lieve mensen en verbazingwekkend goed in wat zij doen. Sinds ik er kom heb ik meer energie en voel... Lees meer
Al 3 behandelingen Acces Bars mogen ontvangen door Netty en ik voel me beter dan ooit. Lekker opgeruimd in mijn hoofd en zie alles positiever! Ook een Reiki 1 cursus gedaan en deze is uitstekend bevallen. Netty en Marcel zijn erg lieve mensen en verbazingwekkend goed in wat zij doen. Sinds ik er kom heb ik meer energie en voel ik me goed. Dank je wel X
Janneke uit Den bosch heeft geschreven op 5 februari 2019 om 18:42
Net een Reading ontvangen van Marcel Wat kan dat een mens veel goed doen Het verhaal klopte aan alle kanten En laat mij ook voelen dat ik toch zo sterk ben als dat ik zelf al dacht maar nooit durfde uit te spreken Dit alles na een relatie met een narcist die me tot aan de grond gesloopt heeft Marcel... Lees meer
Net een Reading ontvangen van Marcel
Wat kan dat een mens veel goed doen
Het verhaal klopte aan alle kanten
En laat mij ook voelen dat ik toch zo sterk ben als dat ik zelf al dacht maar nooit durfde uit te spreken
Dit alles na een relatie met een narcist die me tot aan de grond gesloopt heeft
Marcel jou verhaal geeft me de kracht door te gaan met vechten voor mij en me 2 dochters
Dank je wel hiervoor
Je gaat me zeker snel in je praktijk zie
Dorien van As uit Veghel heeft geschreven op 23 mei 2018 om 21:23
Heerlijk ontspannen en met veel positieve energie ga je de deur uit bij Netty en Marcel. Ik kom graag keer op keer terug al is het een stuk rijden omdat ik zeker weet dat je waar krijgt voor je geld. Mensen met een gouden hartje en gouden handjes. Ervaar het...en geniet. Gewoon doen👍🏻
Heerlijk ontspannen en met veel positieve energie ga je de deur uit bij Netty en Marcel.
Ik kom graag keer op keer terug al is het een stuk rijden omdat ik zeker weet dat je waar krijgt voor je geld.
Mensen met een gouden hartje en gouden handjes.
Ervaar het...en geniet.
Gewoon doen👍🏻
Angela uit Boxmeer heeft geschreven op 13 mei 2017 om 17:30
Angela Van Den Broek heeft Reiki & Magneet Massage Gennep / Netty's Prezzies beoordeeld — 5 sterren 29 april om 14:08 · Het was heerlijk! ! Ontspannende massage is zeer zeker een aanrader! !!
Angela Van Den Broek heeft Reiki & Magneet Massage Gennep / Netty's Prezzies beoordeeld — 5 sterren
29 april om 14:08 ·
Het was heerlijk! ! Ontspannende massage is zeer zeker een aanrader! !!
Kim uit Hellevoetsluis heeft geschreven op 13 mei 2017 om 17:29
Kim Dolk Gezels heeft Reiki & Magneet Massage Gennep / Netty's Prezzies beoordeeld — 5 sterren 9 mei om 21:31 · Op 6 mei heb ik de cursus Reiki I mogen doen. Een fantastische ervaring! De cursus werd op een duidelijke, zeer fijne manier gegeven. Reiki II ik kom eraan binnenkort!
Kim Dolk Gezels heeft Reiki & Magneet Massage Gennep / Netty's Prezzies beoordeeld — 5 sterren
9 mei om 21:31 ·
Op 6 mei heb ik de cursus Reiki I mogen doen. Een fantastische ervaring! De cursus werd op een duidelijke, zeer fijne manier gegeven. Reiki II ik kom eraan binnenkort!
Antoinette uit Hellevoetsluis heeft geschreven op 30 april 2017 om 14:23
Antoinette van der Togt 20 mei 2015 · Gisteren gewoon een overheerlijk massage gehad van Netty die werkt bij Magneet Massage Gennep / Netty's Prezzies Mensen het is echt een aanrader voor je lijf. Heb gewoon sinds ruim 2 weken, eindelijk weer eens een goede nacht door kunnen slapen zonder al te veel pijn.
Antoinette van der Togt
20 mei 2015 ·
Gisteren gewoon een overheerlijk massage gehad van Netty die werkt bij Magneet Massage Gennep / Netty's Prezzies Mensen het is echt een aanrader voor je lijf. Heb gewoon sinds ruim 2 weken, eindelijk weer eens een goede nacht door kunnen slapen zonder al te veel pijn.
Antoinette uit Hellevoetsluis heeft geschreven op 30 april 2017 om 14:21
Antoinette van der Togt‎ aan Reiki & Magneet Massage Gennep / Netty's Prezzies 11 juni 2015 · Hellevoetsluis, Zuid-Holland · Gisteren morgen heb ik weer heerlijk genoten van een ontspanningsmassage gegeven door Netty. Lag werkelijk bijna te slapen op de tafel.
Antoinette van der Togt‎ aan Reiki & Magneet Massage Gennep / Netty's Prezzies
11 juni 2015 · Hellevoetsluis, Zuid-Holland ·
Gisteren morgen heb ik weer heerlijk genoten van een ontspanningsmassage gegeven door Netty. Lag werkelijk bijna te slapen op de tafel.
Riekie uit Gennep heeft geschreven op 30 april 2017 om 14:19
‎Riekie Janssen‎ aan Reiki & Magneet Massage Gennep / Netty's Prezzies 20 juni 2015 · Fijne massage gehad! !! Voor herhaling vatbaar! !!!!
‎Riekie Janssen‎ aan Reiki & Magneet Massage Gennep / Netty's Prezzies
20 juni 2015 ·
Fijne massage gehad! !! Voor herhaling vatbaar! !!!!
Anita uit Grubbevorst heeft geschreven op 30 april 2017 om 14:18
‎Anita Buczel‎ aan Reiki & Magneet Massage Gennep / Netty's Prezzies 21 juni 2015 · Gisteren een heerlijke massage gehad.... echt voor herhaling vatbaar.... Geen last meer van mijn onderrug. .. Mocht je twijfelen om te gaan gewoon afspraak maken en zelf ervaren... ?
‎Anita Buczel‎ aan Reiki & Magneet Massage Gennep / Netty's Prezzies
21 juni 2015 ·
Gisteren een heerlijke massage gehad.... echt voor herhaling vatbaar.... Geen last meer van mijn onderrug. .. Mocht je twijfelen om te gaan gewoon afspraak maken en zelf ervaren... ?
Nienke uit Hellevoetsluis heeft geschreven op 30 april 2017 om 14:16
Nienke Berbee‎ aan Reiki & Magneet Massage Gennep / Netty's Prezzies 22 juni 2015 · Wat een aanrader. Super! Hartstikke bedankt ### Nienke Berbee‎ aan Reiki & Magneet Massage Gennep / Netty's Prezzies 22 juni 2015 · Wat een super massage. Hartstikke bedankt!
Nienke Berbee‎ aan Reiki & Magneet Massage Gennep / Netty's Prezzies
22 juni 2015 ·
Wat een aanrader. Super! Hartstikke bedankt

###
Nienke Berbee‎ aan Reiki & Magneet Massage Gennep / Netty's Prezzies
22 juni 2015 ·
Wat een super massage. Hartstikke bedankt!
Chantal uit Hellevoetsluis heeft geschreven op 30 april 2017 om 14:15
‎Chantal Weck van Der‎ aan Reiki & Magneet Massage Gennep / Netty's Prezzies 7 augustus 2015 · Net weer Gezellie langs geweest bij netty en Marcel .Mijn moeder haar eerste massage gehad! Plus gelijk een armband voor mijn man gekocht heel de familie zit nu aan de magneet! Inclusief de hond. Bedankt voor jullie geduld en tijd want die nemen... Lees meer
‎Chantal Weck van Der‎ aan Reiki & Magneet Massage Gennep / Netty's Prezzies
7 augustus 2015 ·
Net weer Gezellie langs geweest bij netty en Marcel .Mijn moeder haar eerste massage gehad! Plus gelijk een armband voor mijn man gekocht heel de familie zit nu aan de magneet! Inclusief de hond. Bedankt voor jullie geduld en tijd want die nemen ze voor je!! Ik was erg sceptisch zal je vertellen nu niet meer! Ga geen dag meer zonder mijn magneet ketting de deur uit!
Barbara uit Hellevoetsluis heeft geschreven op 30 april 2017 om 14:13
‎Barbara Weijers‎ aan Reiki & Magneet Massage Gennep / Netty's Prezzies 30 oktober 2015 · Super service!!! Mijn zoontje zijn armbandje gebroken en krijgen een nieuwe (garantie met Bon) Even een nieuw bandje besteld voor onze jongste en vandaag al binnen SUPER service hoor!
‎Barbara Weijers‎ aan Reiki & Magneet Massage Gennep / Netty's Prezzies
30 oktober 2015 ·
Super service!!!
Mijn zoontje zijn armbandje gebroken en krijgen een nieuwe (garantie met Bon)
Even een nieuw bandje besteld voor onze jongste en vandaag al binnen
SUPER service hoor!
Dorien uit Veghel heeft geschreven op 30 april 2017 om 14:12
Dorien van Zutphen heeft 2 nieuwe foto's toegevoegd. 12 januari 2016 een heerlijke massage gehad bij Marcel Vrugt Lekker ontspannen de week in. Zeker een aanrader bij Magneet Massage Gennep / Netty's Prezzies
Dorien van Zutphen heeft 2 nieuwe foto's toegevoegd.
12 januari 2016
een heerlijke massage gehad bij Marcel Vrugt Lekker ontspannen de week in. Zeker een aanrader bij Magneet Massage Gennep / Netty's Prezzies
Angela van den Broek uit Boxmeer heeft geschreven op 30 april 2017 om 14:06
Angela Van Den Broek heeft Reiki & Magneet Massage Gennep / Netty's Prezzies beoordeeld — 5 sterren Het was heerlijk! ! Ontspannende massage is zeer zeker een aanrader! !!
Angela Van Den Broek heeft Reiki & Magneet Massage Gennep / Netty's Prezzies beoordeeld — 5 sterren

Het was heerlijk! ! Ontspannende massage is zeer zeker een aanrader! !!
Dorien van As uit Veghel heeft geschreven op 28 maart 2017 om 09:52
Een heerlijke ontspanningsmassage gehad. Lekker relaxt naar huis en heerlijk geslapen. Koppie leeg en weer nieuwe energie. Zeker een aanrader. Ik kom zeker terug
Een heerlijke ontspanningsmassage gehad. Lekker relaxt naar huis en heerlijk geslapen. Koppie leeg en weer nieuwe energie.
Zeker een aanrader. Ik kom zeker terug
Diana heeft geschreven op 3 maart 2017 om 23:59
Diana Mariella heeft Netty's Prezzies Energetix magneetsieraden beoordeeld — 4 sterren 2 april 2016 · Mooie leuke dingen heb zelf een armband en ring gekocht bij hun
Diana Mariella heeft Netty's Prezzies Energetix magneetsieraden beoordeeld — 4 sterren
2 april 2016 ·
Mooie leuke dingen heb zelf een armband en ring gekocht bij hun
Anita heeft geschreven op 3 maart 2017 om 23:57
Anita Buczel heeft Reiki & Magneet Massage Gennep / Netty's Prezzies beoordeeld — 5 sterren 1 mei 2015 · Super ...een echte aanrader.... Gisteren een heerlijke massage gehad. Echt een aanrader. ...ik had last van mijn onderrug maar na de massage geen last meer.... voelde me als herboren. Bedankt Marcel en Netty kom snel weer een keer terug.. 21 juni... Lees meer
Anita Buczel heeft Reiki & Magneet Massage Gennep / Netty's Prezzies beoordeeld — 5 sterren
1 mei 2015 ·
Super ...een echte aanrader....
Gisteren een heerlijke massage gehad. Echt een aanrader. ...ik had last van mijn onderrug maar na de massage geen last meer.... voelde me als herboren. Bedankt Marcel en Netty kom snel weer een keer terug..
21 juni 2015 om 16:58 · Vind ik leuk · 1
Antoinette heeft geschreven op 3 maart 2017 om 23:52
Antoinette van der Togt heeft Reiki & Magneet Massage Gennep / Netty's Prezzies beoordeeld — 5 sterren 21 mei 2015 · Helemaal geweldig om hier een massage of reiki te krijgen. Je komt gewoon als herboren hier vandaan. Zo kon ik gisteren slecht lopen had erg veel pijn. En vannacht eindelijk weer eens een nacht goed geslapen.
Antoinette van der Togt heeft Reiki & Magneet Massage Gennep / Netty's Prezzies beoordeeld — 5 sterren
21 mei 2015 ·
Helemaal geweldig om hier een massage of reiki te krijgen. Je komt gewoon als herboren hier vandaan. Zo kon ik gisteren slecht lopen had erg veel pijn. En vannacht eindelijk weer eens een nacht goed geslapen.
Ingrid heeft geschreven op 3 maart 2017 om 23:51
Ingrid Kok heeft Reiki & Magneet Massage Gennep / Netty's Prezzies beoordeeld — 5 sterren 6 juni 2015 · Heerlijke massage gehad. Kwam er als herboren en ontspannen vandaan en t zijn ook nog eens fantastische mensen Ingrid Kok heeft Netty's Prezzies Energetix magneetsieraden beoordeeld — 5 sterren 19 augustus 2015 · Massages zijn hier super. Vrijdag mag ik weer
Ingrid Kok heeft Reiki & Magneet Massage Gennep / Netty's Prezzies beoordeeld — 5 sterren
6 juni 2015 ·
Heerlijke massage gehad. Kwam er als herboren en ontspannen vandaan en t zijn ook nog eens fantastische mensen

Ingrid Kok heeft Netty's Prezzies Energetix magneetsieraden beoordeeld — 5 sterren
19 augustus 2015 ·
Massages zijn hier super. Vrijdag mag ik weer
Liesbeth heeft geschreven op 3 maart 2017 om 23:49
Liesbeth Dijksman heeft Reiki & Magneet Massage Gennep / Netty's Prezzies beoordeeld — 5 sterren 22 juni 2015 · Heerlijk ful body magneetmassage gehad was heerlijk en daarna echt van mijn.pijntjes af ik ga dit zeker vaker laten doen.
Liesbeth Dijksman heeft Reiki & Magneet Massage Gennep / Netty's Prezzies beoordeeld — 5 sterren
22 juni 2015 ·
Heerlijk ful body magneetmassage gehad was heerlijk en daarna echt van mijn.pijntjes af ik ga dit zeker vaker laten doen.
Dorien heeft geschreven op 3 maart 2017 om 23:49
Dorien van Zutphen heeft Reiki & Magneet Massage Gennep / Netty's Prezzies beoordeeld — 5 sterren 25 juli 2015 · Geweldige mensen met een passie voor het vak. Zeker de moeite waard om een afspraak te maken en het zelf te ervaren.!!!
Dorien van Zutphen heeft Reiki & Magneet Massage Gennep / Netty's Prezzies beoordeeld — 5 sterren
25 juli 2015 ·
Geweldige mensen met een passie voor het vak. Zeker de moeite waard om een afspraak te maken en het zelf te ervaren.!!!
Monique heeft geschreven op 3 maart 2017 om 23:48
Monique Pas-van Doren heeft Reiki & Magneet Massage Gennep / Netty's Prezzies beoordeeld — 4 sterren 29 oktober 2015 · Ik heb al eerder een magneet massage van Marcel gehad. Maar gisteren een magneet massage van Netty gehad. Het is niet te beschrijven wat ze met je lichaam doet. Zoooooooooo heerlijk. En het werkt nog een paar dagen door. Dus... Lees meer
Monique Pas-van Doren heeft Reiki & Magneet Massage Gennep / Netty's Prezzies beoordeeld — 4 sterren
29 oktober 2015 ·
Ik heb al eerder een magneet massage van Marcel gehad. Maar gisteren een magneet massage van Netty gehad.
Het is niet te beschrijven wat ze met je lichaam doet. Zoooooooooo heerlijk. En het werkt nog een paar dagen door. Dus dat is extra genieten.
Dank je wel.
Bianca heeft geschreven op 3 maart 2017 om 23:47
Bianca van Boven heeft Reiki & Magneet Massage Gennep / Netty's Prezzies beoordeeld — 5 sterren 14 augustus 2016 · Thanx Netty voor je magneet massage. Voel me heerlijk ontspannen en ook de klachten in mijn buik voelen rustig. Xx
Bianca van Boven heeft Reiki & Magneet Massage Gennep / Netty's Prezzies beoordeeld — 5 sterren
14 augustus 2016 ·
Thanx Netty voor je magneet massage. Voel me heerlijk ontspannen en ook de klachten in mijn buik voelen rustig. Xx
Petra heeft geschreven op 3 maart 2017 om 23:46
Petra Nolten heeft Reiki & Magneet Massage Gennep / Netty's Prezzies beoordeeld — 5 sterren 22 juni 2015 · In een woord WOWWWW!
Petra Nolten heeft Reiki & Magneet Massage Gennep / Netty's Prezzies beoordeeld — 5 sterren
22 juni 2015 ·
In een woord WOWWWW!
Mariella heeft geschreven op 3 maart 2017 om 23:46
Mariella de Pan heeft Reiki & Magneet Massage Gennep / Netty's Prezzies beoordeeld — 5 sterren 5 juni 2015 · Het was super heb gewoon 1.5 week geen pijn gehad
Mariella de Pan heeft Reiki & Magneet Massage Gennep / Netty's Prezzies beoordeeld — 5 sterren
5 juni 2015 ·
Het was super heb gewoon 1.5 week geen pijn gehad
Denise heeft geschreven op 3 maart 2017 om 23:45
Denise Kok heeft Reiki & Magneet Massage Gennep / Netty's Prezzies beoordeeld — 5 sterren 7 juni 2015 · Heeeeerlijke massage gehad vd week. Gaan we zeker snel over doen!!!
Denise Kok heeft Reiki & Magneet Massage Gennep / Netty's Prezzies beoordeeld — 5 sterren
7 juni 2015 ·
Heeeeerlijke massage gehad vd week. Gaan we zeker snel over doen!!!
Riekie heeft geschreven op 3 maart 2017 om 23:43
Riekie Janssen heeft Reiki & Magneet Massage Gennep / Netty's Prezzies beoordeeld — 5 sterren 22 juni 2015 · Super! !! Nadat ik mijn eerste afspraak vergeten was,(stom)een heerlijke massage gehad van Marcel en geen last meer van mijn rug! !!!! Een aanrader voor iedereen! !!!!
Riekie Janssen heeft Reiki & Magneet Massage Gennep / Netty's Prezzies beoordeeld — 5 sterren
22 juni 2015 ·
Super! !! Nadat ik mijn eerste afspraak vergeten was,(stom)een heerlijke massage gehad van Marcel en geen last meer van mijn rug! !!!! Een aanrader voor iedereen! !!!!
Nathalie heeft geschreven op 3 maart 2017 om 23:43
Nathalie Torsij heeft Reiki & Magneet Massage Gennep / Netty's Prezzies beoordeeld — 5 sterren 18 juni 2015 · Een overheerlijke voetmassage gehad. Wist niet dat het zo heerlijk en ontspannen was. Daarna barste ik van de energie. Het is echt super!
Nathalie Torsij heeft Reiki & Magneet Massage Gennep / Netty's Prezzies beoordeeld — 5 sterren
18 juni 2015 ·
Een overheerlijke voetmassage gehad. Wist niet dat het zo heerlijk en ontspannen was. Daarna barste ik van de energie. Het is echt super!
Barbara heeft geschreven op 3 maart 2017 om 23:42
Barbara Weijers heeft Reiki & Magneet Massage Gennep / Netty's Prezzies beoordeeld — 5 sterren 30 december 2015 · *elke keer na een massage voel ik me echt herboren en Ff geen pijn, helaas kan ik Marcel niet in een doosje in mijn zak hebben en zodra ik last krijg hem eruit halen Maar ik kan iedereen een massage van... Lees meer
Barbara Weijers heeft Reiki & Magneet Massage Gennep / Netty's Prezzies beoordeeld — 5 sterren
30 december 2015 ·
*elke keer na een massage voel ik me echt herboren en Ff geen pijn, helaas kan ik Marcel niet in een doosje in mijn zak hebben en zodra ik last krijg hem eruit halen
Maar ik kan iedereen een massage van Netty of Marcel aanbevelen
Zelf heb ik ook sieraden met koper en een magneet nooit in gelooft maar door ervaring mijn mening bijgeschaafd
Simone heeft geschreven op 3 maart 2017 om 23:41
Simone Heemskerk heeft Reiki & Magneet Massage Gennep / Netty's Prezzies beoordeeld — 5 sterren 20 maart 2016 · Erg goed bevallen Milan werd rustiger en ook bij mij zonder iets te zeggen meteen de pijnlijke spieren te benoemen .. Thnx x
Simone Heemskerk heeft Reiki & Magneet Massage Gennep / Netty's Prezzies beoordeeld — 5 sterren
20 maart 2016 ·
Erg goed bevallen Milan werd rustiger en ook bij mij zonder iets te zeggen meteen de pijnlijke spieren te benoemen .. Thnx x
Vera heeft geschreven op 3 maart 2017 om 23:41
Hans Zwaan heeft Reiki & Magneet Massage Gennep / Netty's Prezzies beoordeeld — 4 sterren 27 februari 2016 · Voor Valentijnsdag kreeg ik van mijn man een massage kado. Dit bleek een schot in de roos ! Het was héérlijk ontspannend en ik voel me na een week nog goed. Netty bedankt ! Vera.
Hans Zwaan heeft Reiki & Magneet Massage Gennep / Netty's Prezzies beoordeeld — 4 sterren
27 februari 2016 ·
Voor Valentijnsdag kreeg ik van mijn man een massage kado. Dit bleek een schot in de roos ! Het was héérlijk ontspannend en ik voel me na een week nog goed. Netty bedankt ! Vera.
Dorien heeft geschreven op 3 maart 2017 om 23:40
Dorien Theunissen heeft Reiki & Magneet Massage Gennep / Netty's Prezzies beoordeeld — 5 sterren 9 maart 2016 · Ik heb een magneet massage gehad van rug schouders nek armen. Pijn verlichtte en ik kreeg er heel veel energie door!!! Ook de reiki voelde erg warm!!! Voor mij zeker voor herhaling vatbaar Leuk
Dorien Theunissen heeft Reiki & Magneet Massage Gennep / Netty's Prezzies beoordeeld — 5 sterren
9 maart 2016 ·
Ik heb een magneet massage gehad van rug schouders nek armen. Pijn verlichtte en ik kreeg er heel veel energie door!!! Ook de reiki voelde erg warm!!! Voor mij zeker voor herhaling vatbaar

Leuk
Antoinette van der Togt uit Hellevoetsluis heeft geschreven op 6 oktober 2016 om 11:00
Super fijne mensen die verstand hebben van vanalles. Heb diverse sieraden van de Energetix lijn. Diverse behandelingen gehad al. Zowel door Netty als door Marcel. Wordt tijd dat ik snel weer eens eentje neem. Zodra ik in de buurt ben.
Super fijne mensen die verstand hebben van vanalles. Heb diverse sieraden van de Energetix lijn. Diverse behandelingen gehad al. Zowel door Netty als door Marcel. Wordt tijd dat ik snel weer eens eentje neem. Zodra ik in de buurt ben.
Antoinette Lammers Vonk uit Helllevoetsluis heeft geschreven op 5 oktober 2016 om 23:57
Wat een mooie site is dit. En wie wil er niet gemasseerd worden door Marcel of een reiki behandeling ondergaan van Netty. Wij vinden het jammer dat jullie niet meer in de buurt wonen, maar maken graag gebruik van de gelegenheid om af en toe jullie kant op te komen voor een goede massage en/of reiki behandeling. Ga vooral door... Lees meer
Wat een mooie site is dit.

En wie wil er niet gemasseerd worden door Marcel of een reiki behandeling ondergaan van Netty.

Wij vinden het jammer dat jullie niet meer in de buurt wonen, maar maken graag gebruik van de gelegenheid om af en toe jullie kant op te komen voor een goede massage en/of reiki behandeling.

Ga vooral door met dit mooie vak jullie zijn kanjers xxx

De groetjes van ons uit Hellevoetsluis
Diny Mecksenaar uit Schiedam heeft geschreven op 5 oktober 2016 om 22:25
Dat ziet er leuk uit je website ben alleen benieuwd welke plaatsen de beursen zijn.
Dat ziet er leuk uit je website ben alleen benieuwd welke plaatsen de beursen zijn.
Beheerdersantwoord van: Netty
Hallo Diny, dank voor je recensie. Als je op het evenement klikt dan komen de resterende gegevens tevoorschijn met adres en locatie via Google Maps.
Hallo Diny, dank voor je recensie. Als je op het evenement klikt dan komen de resterende gegevens tevoorschijn met adres en locatie via Google Maps.