WAT IS MAGNEETMASSAGE
Masseren met magneten is een heel oud principe uit het verre oosten.

 Magneten activeren ons zelfgenezend vermogen en helpen ons lichaam weer in balans te komen. Stress- en pijnklachten kunnen verminderen.

De energie die vanuit de magneet in de bloedbaan komt stimuleert de rode bloedlichaampjes om zuurstof op te nemen en afvalstoffen af te voeren.
Zo krijgen alle cellen in het lichaam weer schoon en zuurstofrijk bloed en worden de cellen (alle cellen in ons lichaam bezitten een + en – kant) weer geordend en komt uw lichaam weer in balans.

Het immuunsysteem wordt ook daardoor gestimuleerd en de cellen kunnen zich vernieuwen waardoor pijnverlichting kan worden ervaren.

 
Wat kun je verwachten
U kunt kiezen voor een magneetmassage op de blote huid met olie of over de kleding heen. Geef tijdens het maken van de afspraak aan de masseur door of u uw kleding aan wilt houden of liever op de blote huid gemasseerd wilt worden.

De ervaring leert dat het prettiger is om gemasseerd te worden op de blote huid met olie.

U zult tijdens de magneetmassage een diepe ontspanning ervaren met een positief effect op het welzijn. Sommige klanten ervaren warmte, andere aangename tintelingen en anderen een loom ontspannend gevoel.

Een enkele klant ervaart tijdens de massage niets bijzonders, maar blijkt na een paar dagen minder last te hebben van de klacht of meer energie te hebben.

 
De behandeling is aangenaam

Heeft u last van pijnlijke spieren of pijnlijke plekken waar de klacht zich openbaart, dan zult u merken dat een magneetmassage verlicht. Zelfs door een lichte aanraking. De behandeling hoeft geen pijn te doen om toch te werken. U kunt zich dus tijdens de gehele massage heerlijk ontspannen.

Heeft u liever een stevige massage dan kan dit ook met de magneten. Voor het effect hoeft dit echter niet. Geef uw voorkeur gerust tijdens de behandeling aan de masseur door.

 
Belangenrijke informatie: Wanneer kunt u niet gemasseerd worden met magneten?

De magneetmassage kan niet worden uitgevoerd bij mensen met een pacemaker of andere medische apparatuur met batterijen.
De magneten kunnen de batterij leegtrekken.

Ook vrouwen in de eerste 3 maanden van hun zwangerschap worden een magneet massage afgeraden,
tenzij zij al gewend zijn aan magneet therapie.