Cursussen

Reiki

Deze cursussen worden gegeven door een Reiki Master / teacher
De cursus Reiki I, Reiki II en Reiki III (Master)/Teacher “natural healing” worden gegeven volgens de Mikao Usui methode "Reiki Shiki Ryoho"en zijn in verschillende graden.

 

REIKI 1E GRAAD
U leert de vijf principes van Reiki. Ook wordt u vertrouwd gemaakt met de basis handposities voor (zelf) behandeling. De cursus wordt afgesloten met de 4-inwijdingen/initiaties in de eerste graad van het Usui systeem. Na het behalen van Reiki I bent u in staat uzelf en anderen te behandelen. De prijs voor deelname aan deze cursus is € 100,00 inclusief lesmateriaal, certificaat, koffie, thee, water, tussendoor wat lekkernij en een lunch op de volle cursus dag (dit zal in het weekend zijn of op een doordeweekse dag). U kunt een ontgiftings periode ondergaan tot zo’n 21 dagen. U dient nu veel te gaan oefenen om vervolgens door te gaan naar Reiki II indien gewenst. U dient minimaal 3 maanden te wachten voor u met Reiki II begint!

Beschikbare datums
Inschrijven


REIKI 2E GRAAD
In deze cursus wordt u onder meer vertrouwd gemaakt met de drie symbolen en hun betekenis/toepassing. U raakt vertrouwd met de 7 chakra’s en hun eigenschappen en toepassingen. Ervaringen worden uitgewisseld over het Reiki geven/ontvangen. De cursus wordt afgesloten met een inwijding in de tweede graad. Na deze cursus bent u ook in staat Reiki op afstand te geven alsmede een Reiki stoelbehandeling. De prijs voor deelname aan deze cursus is € 150,00 inclusief lesmateriaal, certificaat, koffie, thee, water met lekkernij en een lunch. De duur van deze cursus is 1 gehele dag (in het weekend of doordeweeks). Er kan een mogelijkheid bestaan van een soort gelijk ontgiftings proces.
Vergeet niet om regelmatig Reiki energie te geven! Hierna volgt eventueel de stage periode voor eventueel aanvang Reiki III master/teacher

Beschikbare datums
Inschrijven


REIKI 3E GRAADS *MASTER / TEACHER*
Tijdens deze cursus wordt er verder ingegaan in het leven volgens de Reiki – Usui methode. Ervaringen worden uitgewisseld. Tijdens deze cursus wordt u ook geleerd hoe u zelf Reiki cursussen dient te geven en hoe de inwijdingen uit te voeren, hoe te visualiseren en een korte meditatie te leiden. De cursus wordt afgesloten met een inwijding in de master graad. Na deze cursus bent u Reiki master en/of ook Teacher*. De prijs voor deelname aan deze cursus is € 350,00 inclusief lesmateriaal, certificaat, koffie, thee, water, lekkernij en lunch. Tevens dien je enkele keren stage mee te lopen voor het Teacher gedeelte. Deze cursus Reiki III/Master mag u gaan volgen vanaf minimaal 12 maanden na Reiki II. U dient in het bezit te zijn van de Reiki 1 en 2 certificaten van Reiki volgens de Usui methode.

Beschikbare datums 
Inschrijven

 

ALLE CURSUSSEN WORDEN GEGEVEN IN KLEINE GROEPJES OM DE AANDACHT ER GOED BIJ TE HOUDEN.
Voor data waarop de cursussen worden gegeven kunt u vinden op onze beurzen en evenementen planner. Heeft u vragen over één van de cursussen? Stuur een bericht via het contact formulier. Voor een eventuele overnachting kunnen wij u enkele fijne B&B / Hotels aanbevelen Wil je een Reiki cursus in privéles volgen? Dat kan ook! Stuur een berichtje voor info naar reikibynetty@gmail.com

Indien er animo voor is kunnen wij de cursus ook op een andere locatie geven met een “all inclusive* pakket. Hier zijn nog geen prijzen voor bekend. Bent u hierin geïnteresseerd laat dan een bericht achter waar uw voorkeur voor uit gaat en voor welke Reiki graad.

Tarot

Volledige werkwijze van de Raider Waite Tarot.

 

De cursus is stapsgewijs opgezet zodat je makkelijk alle kaarten met uitleg zonder al te veel huiswerk de tarotkaarten leert lezen. Iedere les komen daar een aantal kaarten bij, zodat je stap voor stap wegwijs wordt met de tarotkaarten.

 

Wat heb je eraan om tarotkaarten te kunnen lezen? Je krijgt inzicht in situaties wat je zelf gaat leren lezen in de kaarten, je ziet een deel verleden, heden en toekomst. Door de tarot te leren lezen, kun je altijd gebruik maken van deze handige raadgever. Je intuïtie neemt er door toe.

 

Tarotkaarten kunnen lezen is leuk, boeiend en veelzijdig!

 

Voor deze cursus zijn er 4 bijeenkomsten in kleine groepjes met veel aandacht voor een ieder.

 

Deze cursus is inclusief nieuwe set Rider Waite Tarot-Kaarten, werkboek en uiteraard ook vrij gebruik koffie, thee, water en versnapering.

Iedere bijeenkomst duurt ± 2.5 uur. Totaal 4 opeen volgende avonden of in 2 hele dagen. Bij 2 hele dagen is dit incl. de lunch)

De kosten voor deze cursus zijn € 150,00

Beschikbare datums
Inschrijven

Workshops

Reiki opfris workshop

Opfris workshop alle Reiki soorten
Heb jij ooit een Reiki cursus gedaan en al heel lang niets mee gedaan?
Je denkt dat het niet meer werkt?
Je weet niet meer precies hoe het werkt?

Wacht dan niet langer en schrijf je nu in.

We laten de mooi universele energie weer heerlijk bij je stromen!
Wat mag jij opgefrist krijgen en ontvangen deze middag?

de 5 Reiki beginselen
Ademhalings oefening/gronden
Meditatie / Visualisatie
Afsluiten voor prikkels van buitenaf
De stoelbehandeling
De bankbehandeling

Inclusief: koffie, thee, water en een versnapering en lichte lunch

Kosten voor deze middag € 35,00

Incl hand-out en certificaat van deelname.

Beschikbare datums
Inschrijven

 

Workshop Magnetiseren

- Heb jij altijd al die warme prikkelende of tintelende handen?
- Voel jij altijd al die positieve of negatieve energie van anderen?
- Wil je goed leren aarden?
- Wil je leren veilig om te gaan met energieën?
- Goed leren afsluiten?
- Wat te doen met andermans energieën?
- Hoe kan jij iemand helpen?
- Wil je ook nog even heerlijk kunnen mediteren?

 

Kom het ervaren!

 

Deze workshop is inclusief koffie, thee, water en versnapering.

 

Kosten €65,00

 

Beschikbare datums

Inschrijven

Masseren met magneten

De workshop is inclusief koffie, thee, water, lekkernij en inclusief lunch.(Volg je een dieet of heb je allergieën? Geef ze door!)
Je ontvangt een werkboek en aan het eind van de workshop een certificaat van deelname.
De kosten voor deze workshop zijn €90,00
excl. de massage magneten.
Deze zijn te bestellen tegen gereduceerd tarief bij #ByNetty

Tijdens deze workshop masseren we bijna het gehele lichaam op de blote huid met olie. Uiteraard krijg je ook voldoende kennis over de werking van de magneten.
Deze workshop is geschikt voor masseurs, schoonheidsspecialistes en een ieder die wil leren masseren met magneten.
Na afloop kun je een volledige magneetmassage geven aan je cliënten.
Wat zijn de voordelen van masseren met magneten?
Voor jou:
Werkt zeer ontspannend voor de gever
Ook te geven met pijnlijke handen/gewrichten of andere fysieke klachten


Voor de ontvanger:
Ontspant snel / zeer rustgevend
Een verbeterde doorbloeding
Een betere zuurstofopname in de cellen
Ontgift sneller
Vermindert klachten
Stimuleert het zelf herstellend vermogen
Brengt de persoon beter in balans
Werking op spieren, hormonen en energiebanen
Deze gaat zeer tevreden als op een wolk de deur uit.
Minimaal 2 en maximaal 6 personen

 

Beschikbare datums

Numerologie

Numeroloog Gerrit Jansen komt dinsdag avond 11 juni in de praktijk. Om 19 uur inloop voor de koffie/thee met iets lekkers en om 19.15 uur start Gerrit met de getallen.

De cijfers van je geboortedatum geven inzicht over de rol die je mag vervullen en je geboortenamen laten zien wie je in de kern bent.(Je ware ik)

Als jij je missie al weet uit je geboortedatum kan er ook gekeken worden naar je bruggetal, je zielsgetal, je presentatiegetal, je beroepsondersteuningsgetal, gezondheidsaandachtspunten, riemgetal, de betekenis van je huisnummer, je telefoonnummer en nog veel meer.

Je leert jezelf nog beter kennen en ook zal het je veel herkenning en bevestiging geven van alles wat je eigenlijk diep van binnen altijd al wist maar wat onder de stof van het leven is beland.

Een hele interessante avond waar je je zult her-inneren wie je ècht bent !

Sanmeigaku

Sanmeigaku door Ronald ter Heegde

van 13.00 tot 17.00 uur wordt er een workshop SANMEIGAKU georganiseerd door Ronald ter Heegde.

Aan de hand van jou geboortedag lees je de blauwdruk van je leven. Al je Karaktertrekken, blokkades en zelfs jou Zielsopdracht lees je in jou Levensveld. Na een korte uitleg, mag je (op aanwijzingen) zelf jou Levensveld invullen, inkleuren en daarna zal het Levensveld uitgelegd worden door Ronald! Er wordt veel duidelijk tijdens de uitleg. Tevens krijg je tips en handvatten mee om eventuele blokkades aan te pakken en zelf op te lossen.

Wil jij dit niet voor jezelf doen maar voor je kind? Dat kan ook! Leer je kind beter kennen via de blauwdruk van zijn of haar leven.

Aanvang 1300 uur tot 1700 uur. Er zal koffie, thee, water en zoete/zoute versnaperingen zijn.
Kosten € 32,50

Deze workshop vind doorgang bij minimaal 8 personen. .

Let op! Vol=Vol

beurzen & evenementen

 

Bijeenkomsten

Reiki bijeenkomst/oefenavond

Prijs: € 10,00 I (Uitsluitend via inschrijving)
(incl. een kopje koffie / thee en water)

 

Beschikbare datums
Inschrijven

 

Mindfulness in groepsverband

Prijs € 8,00 I (Uitsluitend via inschrijving)
(incl. een kopje koffie / thee)

Beschikbare datums

“Huiskamer avond”/Reading avond/Medium avond

Prijs € 10,00 I (Uitsluitend via inschrijving)
(incl. kopje koffie / thee / water + lekkernij)

Beschikbare datums

Algemene informatie 

Onze cursussen, workshops en bijeenkomsten zijn uitsluitend via inschrijving te boeken. Voor data waarop de cursussen worden gegeven kunt u vinden op onze beurzen en evenementen agenda. Heeft u vragen over één van de cursussen? Stuur een bericht via het contact formulier.

Voor een eventuele overnachting kunnen wij u enkele fijne B&B / Hotels aanbevelen Wilt u een Reiki cursus in privéles volgen? Dat kan ook! Stuur een bericht via het contact formulier.

Indien er animo voor is kunnen wij de cursus ook op een andere locatie geven met een “all inclusive* pakket. Hier zijn nog geen prijzen voor bekend. Bent u hierin geïnteresseerd laat dan een bericht achter waar uw voorkeur voor uit gaat en voor welke Reiki graad.