WAT IS EEN ACCESS BARS® BEHANDELING?

Een Access Bars® Consciousness behandeling geeft rust, ruimte en ontspanning in hoofd en lichaam. Bars betekent banen en is een verzamelnaam voor 32 punten die de energiebanen vormen door en om het hoofd. Daar ligt de elektrische lading van onze gedachtes, houdingen, beslissingen en overtuigingen die we in ons leven hebben opgeslagen. Als we deze punten activeren dan ontladen ze zich en komt er ruimte vrij voor nieuwe mogelijkheden.

 

 

Hoe werkt het

Het nalopen van de Bars is een proces waarbij u volledig gekleed heerlijk ontspannen op uw rug ligt. De 32 punten op het hoofd worden in verschillende samenstellingen licht aangeraakt waardoor de lading van overtollige gedachten, overtuigingen, oordelen en standpunten wordt opgeruimd. Wat wordt opgelost en opgeruimd krijg u werkelijk terug in meer ruimte en gemak in uw leven, wat een grotere ontvankelijkheid biedt en voor meer van wat u wenst.

 

Bars kan helpen bij:

– Gespannenheid
– Maagzuur
– Vermoeidheid
– Slecht slapen
– Onzekerheid/zorgen
– Angsten
– ADHD
– ADD
– PPD/NOS
– Asperger
– Hechtingsproblemen
– Pubertijdsproblemen
– Examen stress
– Depressies
– Trauma

Zowel bij volwassenen als kinderen kan Access Bars® helpen.

 

Wat zijn de voordelen?

Veel mensen zeggen dat ze na afloop van een Bars sessie meer ruimte in hun hoofd voelen, alsof het schoongemaakt is. Ook verdwijnen sommige fysieke en mentale problemen al na 1 Bars sessie. Op zijn minst zal u zich ontspannen en rustig voelen, alsof u een massage hebt gehad. Het daadwerkelijk opmerken van resultaat en verandering kan zich tot over ongeveer drie tot vier weken uitwerken. Ieder persoon is anders, daarom ervaart iedereen de Bars op een andere manier. Bars is een ervaring die een verrijking kan zijn en steun aan mensen door hun kracht te geven.