Schrijf jij ook een recensie? 

Reactie plaatsen

Reacties

Ingrid
7 dagen geleden

Ik heb verschillende cursussen gevolgd bij Netty.
Reiki 1 tot en met Master Teacher.
Magneetmassage.
Ride of the womb.
Tarot
De lessen worden zeer duidelijk en professioneel gegeven.
Netty en Marcel zijn super warme mensen en heel erg gastvrij.
Ook al veel massages mogen ontvangen ontvangen en iedere keer weer als nieuw geboren de praktijk mogen verlaten.
Dankjewel Netty en Marcel.

Wilma Kersten
7 dagen geleden

Heerlijk relaxed weer verder kom al hele poos By Netty en hebben me tijdens mijn burn-out zo fijn en professioneel geholpen dat ik mezelf het gun om totaal ontspannen er weer tegenaan te kunnen
Zulke fijne mensen die het met hun hart doen en dat voel en merk je xxxxx

Anita Couscheir
16 dagen geleden

Meerdere malen een cursus en ook behandelingen gehad, Alle als zeer deskundig en vooral fijn en prettig ervaren.

Bedankt Netty en Marcel

Chita
20 dagen geleden

Ik ben hartstikke blij en happy dat ik bij jullie ben geweest. Dank u wel.

Privé via whatsapp ontvangen
25 dagen geleden

Nu een week geleden, en nog steeds niet gerookt☺️
De eerste paar daagjes wel een beetje een kort lontje maar absoluut geen drang of wil naar een sigaret gehad. Terwijl ik anders allang weer bij het tankstation had gestaan...
Dus ik denk dat jouw hypnose wel degelijk werkt, in ieder geval voor mij.
Ik denk wel dat je er wel echt achter moet staan om zelf te willen stoppen, maar dat is met elke stop methodes natuurlijk.
Dankje Netty,
en misschien tot nog een keer met
een andere behandeling.
Ik zal je over een maandje nog es appen hoe het stoppen gaat☺️ groetjes .......

Nu maanden later..... nog steeds een niet roker!

Mitch
een maand geleden

Het is dat je maar 5 sterren kan geven , Maar Netty en Marcel verdienen wel meer als 5 sterren !!

Wat een heerlijke ontspannen gastvrije sfeer geven deze 2 toppers met de hart op de juiste plek :)

Afgelopen Zomer verschillende behandelingen mogen ondergaan tijdens de Nijmeegse vierdaagse , Wat voelde dit geweldig en rustgevend aan
Mede door hun geweldige steun , aandacht en liefde was ik weer fit genoeg om aan de start te verschijnen en zo de vierdaagse succes vol uit te lopen waarvoor ik deze 2 toppers nog steeds heel dankbaar voor ben :)

Netty en Marcel ga zo door 👍👍

Privé via whatsapp
een maand geleden

Hi Netty, ik heb even gewacht met laten weten hoe ik mij voel na jouw behandeling. Het was heel fijn om gistermorgen op te staan zonder die zware hoofdpijn. In de loop van de dag voelde ik 'm licht terugkomen maar toen ik erachter kwam dat ik te weinig water gedronken had werd het weer beter. Mijn pijn in de rug was ook bijna verdwenen en ik voelde mij echt een stuk energieker. Ook vandaag stond ik weer zonder hoofdpijn op. Ik ben echt super dankbaar voor deze behandeling maar ik vond het ook fijn om jou te leren kennen. Het voelde heel vertrouwd om de sfeer en jouw energie te voelen in je salon en ik voelde mij meteen thuis bij jou. Dankjewel voor alles 🙏❤️ ik kom zeker terug.

Privé via facebook messenger
een maand geleden

Onlangs voor het eerst naar de Mediumavond geweest met een vriendin. Was een bijzondere ervaring.
Super goede readings van Marcel en fantastische gastvrijheid van Netty.
Deze keer had ik niets meegenomen voor een reading omdat ik geen keuze kon maken. Aan de hand van 2 tarotkaarten toch een mooie reading gehad. Het was zeker dus de moeite waard een echte aanrader.

Petra nordmann
een maand geleden

Super lieve mensen
Ik heb bij netty een heerlijke ontspannings massage gehad
En marcel heeft mijn kleinzoon geholpen
,hij heeft nu bijna geen last meer van zijn nachtelijke terrors
Wat heel erg fijn is voor hem zelf en zeker ook voor de ouders
Toppers!!

Carin
een maand geleden

Gisteren een workshop mogen meemaken van Ronald ter Heegde. De oosterse Natuurleer Sanmeigaku, georganiseerd door Netty en Marcel. Wat was dit een prachtige ervaring. Zeker iets om nog meer te laten verdiepen. Opzoek naar je zielsmisie. Het is een verrekking van je persoonlijke ontwikkeling.
Dank jullie wel🙏 voor deze ervaring en gastvrijheid.

Rating: 4.5 sterren
10 stemmen

Reacties: 

2024


Juliette schreef op 23 maart 2024 om 21:00

We hebben een huisreiniging laten doen. Netty en Marcel zijn erg fijne mensen om in huis te mogen ontvangen. Ze leggen ook alles goed uit en geven ook veel tips. We hebben gelukkig nu meer rust in huis. Bedankt! 


2022


Elise vd Akker uit Haps schreef op 3 juni 2022 om 12:56

Gisteravond voor het eerst een acces bar behandeling gehad. Tijdens de behandeling moest ik opvallend vaak heel diep zuchten. Daarna voelde ik me prima. Vannacht wat onrustig geslapen terwijl ik normaal zeer goed slaap. De kennismaking was heel prettig, ik vond het mooi dat ook Marcel even aanschoof ter kennismaking. Ik boek eind deze maand een 2e sessie hiervoor en kijk er al naar uit!


Kevin schreef op 20 januari 2022 om 09:30

Via via in contact gekomen met By netty. Ik was erg neerslachtig en had een erg ongezonde levensstijl. Netty en Marcel hebben bij mij een Hypnose gedaan en merkte al gelijk verschil. Tot op de dag van vandaag ben ik erg positief en zelfverzekerd ook is mijn ongezonde levensstijl aan het veranderen. Echt een aanrader!! Netty en Marcel erg bedankt


Lia uit Cuijk schreef op 15 januari 2022 om 10:21 (via whatsapp bericht ontvangen)
Goedemorgen Netty,
Nu een week geleden, en nog steeds niet gerookt
De eerste paar daagjes wel een beetje een kort lontje maar absoluut geen drang of wil naar een sigaret gehad. Terwijl ik anders allang weer bij het tankstation had gestaan...
Dus ik denk dat jouw hypnose wel degelijk werkt, in ieder geval voor mij
Ik denk wel dat je er wel echt achter moet staan om zelf te willen stoppen, maar dat is met elke stop methodes natuurlijk.
Dankje Netty, en misschien tot nog een keer met een andere behandeling.


Yvonne Dreuning uit Driel schreef op 8 januari 2022 om 13:14

Inmiddels een paar keer geweest voor verschillende dingen. De acces bars geeft je een heerlijk rustig gevoel. De magnetische massage is ontspannend . Ook de hypnose voor de 1e gedaan. Bij Marcel de tarot reading. Een ervaring om een x mee te maken. Ervaringen zijn voor iedereen anders , sta ervoor open en probeer het eens zou ik zeggen.


2021


Anja uit Berlicum schreef op 25 november 2021 om 09:23

Afgelopen vrijdag de hypnose behandeling bij Netty laten doen. Ik vond het eigenlijk helemaal niks (ik vond het gewoon eng) maar wou toch heel graag kijken of het echt invloed zou kunnen hebben op mijn eetpatroon. Ik kwam bij Netty binnen in een mooie lekker warme praktijk. We gingen een praatje maken en ik werd lekker ontspannen. En wat nog fijner is, de behandeling heeft echt invloed op mijn eetpatroon. Ik kan de momenten dat ik zin heb in zoet goed onder controle houden. Bij het eten is het vol is vol. Ook zit ik lekkerder in mijn vel. Dus al met al alleen maar voordelen. Het is echt wel een aanrader.
Groetjes anja


Arjette uit Cuijk schreef op 19 november 2021 om 11:20

Gisterenavond de eerste behandeling van de hypnose sessie gehad. Het was heel fijn . Het ging heel rustig en duidelijk werd er gesproken . Ik heb al meerdere behandelingen gehad op een ander gebied. Deze mensen zijn goud waard. Ze hebben een luisterend oor , geduld en leven erg met je mee. Ik kan het iedereen aanraden . Groetjes arjette.


Kirsten uit Oss schreef op 18 november 2021 om 19:38

Hypnose-ervaring: wat een aanrader

'Dus jij wil meer controle hebben over wat jij eet? Ik zou echt eens contact met mijn vrouw opnemen,' zei Marcel, de man van Netty, die ik sinds een paar maanden kende via een cursus. Zo geschiedde. Netty raadde me een hypnose aan en daar voor ging ik op een mooie herstavond richting Cuijk.

Wat een mooie praktijk kwam ik binnen. Er is rust, ruimte, een fijne niet overheerstende geur, prachtmuziek en een hele vriendelijke gastvrouw. Netty stelde me direct op mijn gemak, ik kreeg een lekker bakkie en ze vertelde eerst enthousiast over haar praktijk. Daarna ging het meer gericht op het ondergaan van een hypnose. Wat kan ik verwachten, hoe gaat het straks in de praktijk, etc. Natuurlijk is dit spannend en dat voelde ik ook wel voordat ik naar haar toe ging, maar eenmaal in haar praktijk was dat gevoel weg.
We namen mijn doel door en ik nam plaats op een fijne behandelstoel. Ik kreeg een dekentje over mij heen (met een heerlijke geur door de wasparfum die Netty gebruikt en verkoopt- aanrader!) en een kussen onder mijn nek. Toen de hypnose eenmaal gestart was, voelde het voor mij als een soort droomvlucht. Ik kan het lastig anders omschrijven. Niet eng, niet vreemd of naar, maar FIJN. Na een tijd was ik weer vol bij bewustzijn en leek ik meer wakker dan ooit.

Natuurlijk was ik benieuwd of ik de dag er na iets zou merken. Ik stond er voor open, maar verwachtte er eigenlijk niks van. Nu, 2 weken verder kan ik zeggen dat mijn eetpatroon veranderd is. Ik heb geen snaaibui meer gehad. Niet dat ik geen zin meer heb ik chocola of iets dergelijks, maar als ik iets lekkers zie en een hapje neem, kan ik het weer wegleggen. Het raakt me niet meer zo. Het speelt niet meer zo'n rol als voorheen. En, mijn porties eten zijn kleiner geworden. Ik heb eerder dan voorheen een voldaan gevoel. Er is wel degelijk iets veranderd bij mij. Hoe bijzonder is dat! Want, ik ben 43 en alle pogingen tot afvallen zijn tot nu toe mislukt!
Ik weet niet of dit blijvend is, of dat ik op later termijn nog eens terugga voor hypnose als dit nodig is. Maar teruggaan naar de praktijk staat vast, om 1 van de andere behandelingen te ondergaan!

Netty, ik ben je dankbaar! 


Michael uit Eindhoven schreef op 6 november 2021 om 23:00

Wat een warm welkom, en wat ging de tijd snel als iemand een reiki cursus wil gaan volgen raad ik zeker jullie aan , ik ben echt heel tevreden over mijn reiki 2 cursus en kom zeker terug.


Brygida uit Polen schreef op 12 augustus 2021 om 14:57

Ja byłam u Netty na masażach to było miłe i wesoły przeżycie, od paru lat bolą mnie plecy a najczęściej dolna część po tym masażu nie mam więcej bólów coś wspaniałego polecam i dziękuję do zobaczenia


2020


Marylynn uit Arnhem schreef op 30 november 2020 om 19:03

Heerlijk een leeg hoofd 


Carina schreef op 8 januari 2020

Raadt By Netty Reiki & Massage Cuijk v/h Netty's Prezzies aan.
Super top massage en alle andere dingen  


2019


Anita schreef op 23 december 2019 om 22:48

Had een gratis reading gewonnen Heb hem afgelopen zondag ontvangen. Heb er met veel herkenning naar geluisterd Veel dingen kon ik thuisbrengen Heel speciaal om mee te mogen maken Echt een aanrader


Jacqueline schreef op 17 juli 2019

raadt By Netty Reiki & Massage Cuijk v/h Netty's Prezzies aan.
Zeer hartelijk ontvangst. Mijn man en ik hebben beide een intuïtieve massage gehad, was zalig. Ook Marcel heeft mij nog wat extra behandelt. Nog gezellig gekletst en gekroeld met hun lieve honden. Wij zijn op slag fan en komen zeker weer terug. Peter en Jacqueline...


Heike schreef op 12 juli 2019 om 00:00

Raadt By Netty Reiki & Massage Cuijk v/h Netty's Prezzies aan.
Bij Netty en Marcel ben je aan het goede adres! Of je komt voor magnetiseren, Acces Bars (een aanrader!), reiki of een van de andere behandelingen, je voelt je daarna altijd volledig ontspannen. Gastvrijheid, hygiëne en rust staat hoog in het vaandel! Laat je verwennen


Willy schreef op 24 maart 2019

Raadt By Netty Reiki & Massage Cuijk v/h Netty's Prezzies aan.
Zijn humoristiche uitstraling. no nonses reading. werkelijk geweldig.


Willy  schreef op 24 maart 2019 om 20:15

Raadt Medium Marcel Vrugt aan. 
zijn humoristiche uitstraling. no nonses reading. werkelijk geweldig.


Daniela uit Cuijk schreef op 23 maart 2019 om 21:02

Raadt By Netty Reiki & Massage Cuijk v/h Netty's Prezzies aan.
Al 3 positieve ervaringen bij deze 2 lieve personen ! op na veel meer! 


Angelique schreef op 14 maart 2019 om 08:50

Raadt Medium Marcel Vrugt aan.
Gisteren mijn gewonnen reading gehad. Eigenlijk klopt alles wat marcel verteld en krijg ik hand reikingen waar ik mee aan de slag kan gaan. Mooie dingen werden verteld waardoor je weer een beetje vertrouwen krijgt daar het toch allemaal wel goed komt. Dank je wel.


Margit uit Cuijk schreef op 12 maar 2019t

Raadt By Netty Reiki & Massage Cuijk v/h Netty's Prezzies aan. · Het was heerlijk ontspannen ik viel of ik wilde of niet in slaap wat ze van te voren ook had aan gegeven. Dank je wel Netty voor de Acces bars tot snel!!


Christel schreef op 5 maart 2019 

Raadt Medium Marcel Vrugt aan.
Totaal onverwachts maar toch uitgekomen nadat je men vraag beantwoordde komt dit nog wel goed en komen we terug samen. Je antwoord was geniet en als hij echt van u houdt binnen de 4m in orde komt. Wel binnen de maand zijn we weer een koppel in nog voorzichtige fase  dank u wel nu positief omhoog stap voor stapje..


Manuela uit Weert schreef op 27 februari 2019 om 10:35

Na lang twijfelen de knoop doorgehakt en me aangemeld voor de reiki 1 cursus.
Twijfel bleek nergens voor nodig. Nettie en Marcel zijn lieve mensen waarbij je je meteen thuis voelt. De cursus was duidelijk en fijn. Laagdrempelig ook. Ik voel dat er iets positiefs is veranderd sinds die dag. Meer rust én meer energie. Alsof mijn lichaam een reset heeft gehad.
Extra fijn dat ik zelf reiki mag geven maar ook enorm ben opgeknapt na het ontvangen van de behandelingen.

Ik kan niet meer zeggen als niet twijfelen maar doen. Lifechanging!


Karin uit Gennep schreef op 27 februari 2019 om 07:55

Reikicursus bij Netty gedaan. Super gemoedelijk en gezellig. Veel geleerd. Kom regelmatig naar een reiki oefenavond. Gezellige avond waar ik toch steeds weer iets leer, over reiki of over mezelf. Marcel en Netty zijn leuk, gezellige, vriendelijke mensen met een geweldig vleugje humor


Heike van de Ven uit Gennep schreef op 20 februari 2019 om 21:53

Al 3 behandelingen Acces Bars mogen ontvangen door Netty en ik voel me beter dan ooit. Lekker opgeruimd in mijn hoofd en zie alles positiever! Ook een Reiki 1 cursus gedaan en deze is uitstekend bevallen. Netty en Marcel zijn erg lieve mensen en verbazingwekkend goed in wat zij doen. Sinds ik er kom heb ik meer energie en voel ik me goed. Dank je wel X...


Nathalie uit schreef op 18 februari 2019 om 23:43

Raadt Medium Marcel Vrugt aan.
Ik heb vandaag een Reading ontvangen van Marcel,deze was zeer uitgebreid en to the point.
Het klopte werkelijk precies wat hij mij allemaal te vertellen had.
Hij heeft mij ook een hoop inzichten gegeven waar ik zeker mee verder kan.
Ik ben Marcel zeer dankbaar en zou hem echt aanraden mocht je met vragen zitten.
Liefs Nathalie van der linde


Carina schreef op 7 februari 2019 om 23:41

Raadt Medium Marcel Vrugt aan.· van bij het begin tot aan het einde was de reading juist werd er heel stil van En een heel warme stem die alles goed uitlegt ik zal zeker doen wat je mij hebt verteld dank u Marcel


Tamara schreef op 6 februari 2019 om 23:40

Raadt Medium Marcel Vrugt aan..
De kaartlegging vondt ik heel fijn. Klopte precies en liet me ook nadenken. Vondt het heel erg fijn. Kan er ook echt wat mee. Nogmaals super bedankt


Janneke uit Den bosch schreef op 5 februari 2019 om 18:42

Net een Reading ontvangen van Marcel
Wat kan dat een mens veel goed doen
Het verhaal klopte aan alle kanten
En laat mij ook voelen dat ik toch zo sterk ben als dat ik zelf al dacht maar nooit durfde uit te spreken
Dit alles na een relatie met een narcist die me tot aan de grond gesloopt heeft
Marcel jou verhaal geeft me de kracht door te gaan met vechten voor mij en me 2 dochters
Dank je wel hiervoor
Je gaat me zeker snel in je praktijk zie..


2018


Inge schreef op 11 december 2018

Raadt Medium Marcel Vrugt aan. ·
Dank je wel voor deze prachtige Reading jij voelde aan dat het nodig was ! Je hebt me weer effe laten zien wat ik moet doen , dank je wel Marcel 


Saskia schreef op 18 oktober 2018 om 23:44

Heeft Medium Marcel Vrugt beoordeeld — 5 sterren  ·

Hele mooie lezing, niets als juiste belevenissen door men leven heen... Dank je wel hier voor.


Chantal schreef op 11 september 2018 

Heeft Medium Marcel Vrugt beoordeeld — 5 sterren 
Vandaag een tarot kaart legging gekregen van Marcel. Heel erg herkenbare dingen kwamen naar voren waar ik mij bewust van ben, maar nu bevestigd werd. Super en ik weet wat mij te doen staat. Dankjewel M[/b]


Sandra schreef op 4 september 2018

Raadt Medium Marcel Vrugt aan. ·
Een attent en lief presentje gehad van Marcel.  Terugkijkend stroomt de legging gelijk met de praktijk. Mooi! 


Marielle schreef op 30 augustus 2018

Raadt By Netty Reiki & Massage Cuijk v/h Netty's Prezzies aan.
Super goed vriendelijk en gastvrij ontvangen. Heerlijke massage gehad met magneten en heerlijk kunnen ontspannen. En was meteen voelbaar. Super aanrader. Netty dank je wel voor de super service.


Angela schreef op 15 augustus 2018 

Heeft Medium Marcel Vrugt beoordeeld — 5 sterren
Net een Reading van Marcel gekregen, nou weet niet wat die man doet pffff die kwam even goed binnen. Traan gootjes liepen even goed door. De Reading is voor sept. Okt. Nov en december. Ben heel benieuwd. Het is positief allemaal dus laat het maar gebeuren. Je mag na Reading als je iets niet begrijpt het vragen en hij geeft direct antwoord. Voor andere mensen ik zeg doen!!!! Geen onzin dingen en heel duidelijk....


Gina schreef op 14 augustus 2018 

Raadt Medium Marcel Vrugt aan.
dank je wel marcel je kwam op het juiste moment . het heeft me enorm geholpen


Wilma schreef op 25 juni 2018 ·

Heeft Medium Marcel Vrugt beoordeeld — 5 sterren
Vandaag mijn gewonnen past life legging ontvangen van Marcel. Heel bijzonder en erg leuk! Er waren dingen die ik zelf ook had gedacht maar ook een heleboel andere dingen en dat was vooral heel leuk! Soms niet te begrijpen maarja...dat hoeft ook niet he! Er liep wel heel veel door in mijn huidige leven maar vaak positief gelukkig! Grappig dat ik altijd al het rechtvaardigheidsgevoel heb gehad en nu nog steeds heb en wat erg sterk is! Ik vond het ook fijn dat het een gesproken bericht was en dat ik om uitleg kon vragen als ik iets niet begreep. Kortom: Marcel, heel erg bedankt en ik vind je een topper! Dikke knufffff van mij! X


Bri Chi  schreef op 8 juni 2018 ·om 

Heeft Medium Marcel Vrugt beoordeeld — 5 sterren
Dank je voor de mooie reading die ik gewonnen heb over mijn vorig leven en het heden. Ik herken heel veel raakvlakken waar ik me bewust van ben. Voor het heden heeft het me bewuster gemaakt over hoe ik in het leven sta en waar ik nog aan kan werken. Bedankt lieve Marcel �


Dorien van As uit Veghel schreef op 23 mei 2018 om 21:23

Heerlijk ontspannen en met veel positieve energie ga je de deur uit bij Netty en Marcel. Ik kom graag keer op keer terug al is het een stuk rijden omdat ik zeker weet dat je waar krijgt voor je geld. Mensen met een gouden hartje en gouden handjes. Ervaar het...en geniet. Gewoon doen


Conny  schreef op 29 maart 2018  om 23:46

Heeft Medium Marcel Vrugt beoordeeld — 5 sterren
Ha Marcel,
Bedankt voor de kaarten!
Jouw interpretatie is perfect, ik ben de laatste tijd ernstig uit balans geraakt, ben mezelf bijna kwijtgeraakt. Ik heb me laten leven door mijn omgeving.
1 Ik ben inderdaad gevallen en niet alleen geestelijk, maar ook lichamelijk(enkel banden en enkelbreuk)
2 me laten opjagen dat klopt, maar ik ben nu een andere weg ingeslagen
3 mijn immuunsysteem; vooral rust nemen en slapen is belangrijk.
Vooral de natuur opzoeken is ook belangrijk.
4 Ik ben teveel bezig met zorgtaken, waardoor ik weinig tijd heb voor leuke activiteiten, ik verwaarloos mezelf op dat gebied. Ik merk dat ik een kort lontje heb.
Het klopt dat ik zo scherp kan kijken als een roofvogel, mijn hooggevoeligheid zorgt er ook voor dat ik alles zie, voel en ruik.
Dit is erg lastig, soms kan ik die kap niet vinden.
Conclusie;
Een zeer heldere en goede interpretatie van de kaarten Marcel!
Vooral het feit dat ik ernstig uit balans was, vind ik zeer treffend.
Ik ben mezelf aardig voorbij gelopen, het zijn oude patronen, vanuit het verleden.
Wat mij betreft ben je geslaagd!
Als je nog meer wilt weten dan hoor ik het wel.
Dank je wel en een dikke knuf terug!.


Wim schreef op 18 maart 2018 · om 23:37

Heeft Medium Marcel Vrugt beoordeeld — 5 sterren
Vandaag met mijn vrouwtje bij Marcel aan de tafel geschoven om voor ons bijde een kaart lezing te laten doen. De rede voor ons was dat ons oog viel op zijn tattoo op de rechter arm, maar tevens de persoon die er zat ons eigenlijk direct aansprak. Wij hebben apart van elkaar een kaartlegging gehad, het verhaal en de weg die we bewandelen en achter ons hebben. Bracht Marcel bijzonder mooi in kaart ondanks onze eigen keuzes van de kaarten kwamen er zowel het verhaal ook 6 maal de zelfde kaarten op tafel. Wij hebben al vaker kaartleggingen gehad en eigenlijk komt het voor ons vaak op de zelfde mooie en bijzondere uitspraken, toch anders besproken of verteld maar altijd zo als we ons er ook echt in herkennen of mee gemaakt. Maar deze dag was een bijzondere lezing die ons lang bij zal blijven en nog veel over zullen praten met elkaar. Marcel je bent een bijzonder mens.


2017


Kim uit Hellevoetsluis schreef op 9 mei 2017 om 21:31

Heeft Reiki & Magneet Massage Gennep / Netty's Prezzies beoordeeld — 5 sterren·
Op 6 mei heb ik de cursus Reiki I mogen doen. Een fantastische ervaring! De cursus werd op een duidelijke, zeer fijne manier gegeven. Reiki II ik kom eraan binnenkort!


Angela van den Broek uit Boxmeer schreef op 30 april 2017 om 14:06

Heeft Reiki & Magneet Massage Gennep / Netty's Prezzies beoordeeld — 5 sterren
Het was heerlijk! ! Ontspannende massage is zeer zeker een aanrader! !!


Angela uit Boxmeer schreef op 29 april 2017 om 14:08

Heeft Reiki & Magneet Massage Gennep / Netty's Prezzies beoordeeld — 5 sterren
Het was heerlijk! ! Ontspannende massage is zeer zeker een aanrader! !!


Dorien van As uit Veghel schreef op 28 maart 2017 om 09:52

Een heerlijke ontspanningsmassage gehad. Lekker relaxt naar huis en heerlijk geslapen. Koppie leeg en weer nieuwe energie. Zeker een aanrader. Ik kom zeker terug


2016


Antoinette van der Togt uit Hellevoetsluis schreef op 6 oktober 2016 om 11:00

Super fijne mensen die verstand hebben van vanalles. Heb diverse sieraden van de Energetix lijn. Diverse behandelingen gehad al. Zowel door Netty als door Marcel. Wordt tijd dat ik snel weer eens eentje neem. Zodra ik in de buurt ben.


Diny Mecksenaar uit Schiedam schreef op 5 oktober 2016 om 22:25

Dat ziet er leuk uit je website ben alleen benieuwd welke plaatsen de beursen zijn.


Bianca schreef op 14 augustus 2016

Heeft Reiki & Magneet Massage Gennep / Netty's Prezzies beoordeeld — 5 sterren ·

Thanx Netty voor je magneet massage. Voel me heerlijk ontspannen en ook de klachten in mijn buik voelen rustig. Xx


Diana schreef op 2 april 2016

Heeft Netty's Prezzies Energetix magneetsieraden beoordeeld — 4 sterren ·

Mooie leuke dingen heb zelf een armband en ring gekocht bij hun


Simone schreef op 20 maart 2016

Heeft Reiki & Magneet Massage Gennep / Netty's Prezzies beoordeeld — 5 sterren 
Erg goed bevallen Milan werd rustiger en ook bij mij zonder iets te zeggen meteen de pijnlijke spieren te benoemen .. Thnx x


Dorien schreef op 9 maart 2016

Heeft Reiki & Magneet Massage Gennep / Netty's Prezzies beoordeeld — 5 sterren
Ik heb een magneet massage gehad van rug schouders nek armen. Pijn verlichtte en ik kreeg er heel veel energie door!!! Ook de reiki voelde erg warm!!! Voor mij zeker voor herhaling vatbaar Leuk


Vera schreef op 27 februari 2016

Heeft Reiki & Magneet Massage Gennep / Netty's Prezzies beoordeeld — 4 sterren 
Voor Valentijnsdag kreeg ik van mijn man een massage kado. Dit bleek een schot in de roos ! Het was héérlijk ontspannend en ik voel me na een week nog goed. Netty bedankt ! Vera.


Dorien uit Veghel schreef op 12 januari 2016 

Een heerlijke massage gehad bij Marcel Vrugt Lekker ontspannen de week in. Zeker een aanrader bij Magneet Massage Gennep / Netty's Prezzies


2015


Barbara schreef op 30 december 2015 ·

Heeft Reiki & Magneet Massage Gennep / Netty's Prezzies beoordeeld — 5 sterren
*elke keer na een massage voel ik me echt herboren en Ff geen pijn, helaas kan ik Marcel niet in een doosje in mijn zak hebben en zodra ik last krijg hem eruit halen
Maar ik kan iedereen een massage van Netty of Marcel aanbevelen
Zelf heb ik ook sieraden met koper en een magneet nooit in gelooft maar door ervaring mijn mening bijgeschaafd...


Barbara uit Hellevoetsluis schreef op 30 oktober 2015

Super service!!! Mijn zoontje zijn armbandje gebroken en krijgen een nieuwe (garantie met Bon) Even een nieuw bandje besteld voor onze jongste en vandaag al binnen SUPER service hoor!


Monique schreef op 29 oktober 2015 ·

Heeft Reiki & Magneet Massage Gennep / Netty's Prezzies beoordeeld — 4 sterren
Ik heb al eerder een magneet massage van Marcel gehad. Maar gisteren een magneet massage van Netty gehad.
Het is niet te beschrijven wat ze met je lichaam doet. Zoooooooooo heerlijk. En het werkt nog een paar dagen door. Dus dat is extra genieten.
Dank je wel....


Chantal uit Hellevoetsluis schreef op 7 augustus 2015 ·

Net weer Gezellie langs geweest bij netty en Marcel .Mijn moeder haar eerste massage gehad! Plus gelijk een armband voor mijn man gekocht heel de familie zit nu aan de magneet! Inclusief de hond. Bedankt voor jullie geduld en tijd want die nemen ze voor je!! Ik was erg sceptisch zal je vertellen nu niet meer! Ga geen dag meer zonder mijn magneet ketting de deur uit!...


Dorien schreef op 25 juli 2015 ·

Heeft Reiki & Magneet Massage Gennep / Netty's Prezzies beoordeeld — 5 sterren 

Geweldige mensen met een passie voor het vak. Zeker de moeite waard om een afspraak te maken en het zelf te ervaren.!!!


Petra schreef op 22 juni 2015

Heeft Reiki & Magneet Massage Gennep / Netty's Prezzies beoordeeld — 5 sterren 

In een woord WOWWWW!


Liesbeth schreef op 22 juni 2015

Heeft Reiki & Magneet Massage Gennep / Netty's Prezzies beoordeeld — 5 sterren 

Heerlijk ful body magneetmassage gehad was heerlijk en daarna echt van mijn.pijntjes af ik ga dit zeker vaker laten doen.


Riekie schreef op 22 juni 2015 ·

Heeft Reiki & Magneet Massage Gennep / Netty's Prezzies beoordeeld — 5 sterren 
Super! !! Nadat ik mijn eerste afspraak vergeten was,(stom)een heerlijke massage gehad van Marcel en geen last meer van mijn rug! !!!! Een aanrader voor iedereen! !!!!


Nienke uit Hellevoetsluis schreef op 22 juni 2015

Wat een aanrader. Super! Hartstikke bedankt 


Anita uit Grubbevorst schreef op 21 juni 2015

Gisteren een heerlijke massage gehad.... echt voor herhaling vatbaar.... Geen last meer van mijn onderrug. .. Mocht je twijfelen om te gaan gewoon afspraak maken en zelf ervaren..


Riekie uit Gennep schreef op 20 juni 2015

Fijne massage gehad! !! Voor herhaling vatbaar! !!!!


Nathalie schreef op 18 juni 2015

Heeft Reiki & Magneet Massage Gennep / Netty's Prezzies beoordeeld — 5 sterren
Een overheerlijke voetmassage gehad. Wist niet dat het zo heerlijk en ontspannen was. Daarna barste ik van de energie. Het is echt super!


Antoinette uit Hellevoetsluis schreef op 11 juni 2015

Gisteren morgen heb ik weer heerlijk genoten van een ontspanningsmassage gegeven door Netty. Lag werkelijk bijna te slapen op de tafel.


Denise schreef op 7 juni 2015 ·

Heeft Reiki & Magneet Massage Gennep / Netty's Prezzies beoordeeld — 5 sterren
Heeeeerlijke massage gehad vd week. Gaan we zeker snel over doen!!!


Ingrid schreef op 6 juni 2015 ·

Heeft Reiki & Magneet Massage Gennep / Netty's Prezzies beoordeeld — 5 sterren 

Heerlijke massage gehad. Kwam er als herboren en ontspannen vandaan en t zijn ook nog eens fantastische mensen Ingrid Kok heeft Netty's Prezzies Energetix magneetsieraden beoordeeld — 5 sterren 19 augustus 2015 · Massages zijn hier super. Vrijdag mag ik weer


Mariella schreef op 5 juni 2015

Heeft Reiki & Magneet Massage Gennep / Netty's Prezzies beoordeeld — 5 sterren
Het was super heb gewoon 1.5 week geen pijn gehad


Antoinette schreef op 21 mei 2015

Heeft Reiki & Magneet Massage Gennep / Netty's Prezzies beoordeeld — 5 sterren  ·

Helemaal geweldig om hier een massage of reiki te krijgen. Je komt gewoon als herboren hier vandaan. Zo kon ik gisteren slecht lopen had erg veel pijn. En vannacht eindelijk weer eens een nacht goed geslapen.


Anita schreef op 1 mei 2015 ·

Heeft Reiki & Magneet Massage Gennep / Netty's Prezzies beoordeeld — 5 sterren
Super ...een echte aanrader....
Gisteren een heerlijke massage gehad. Echt een aanrader. ...ik had last van mijn onderrug maar na de massage geen last meer.... voelde me als herboren. Bedankt Marcel en Netty kom snel weer een keer terug..