OVER ONS

Over Marcel & Netty Vrugt-(Zwart)

Inmiddels zijn Marcel en ikzelf al sinds 2012 bezig met de diverse magneet massage vormen waar wij diverse workshops/cursus voor hebben gevolgd.  Sinds begin 2015 actief bezig met het beoefenen van Reiki. Op 1 mei 2015 hebben wij onze praktijk in Gennep geopend. Inmiddels zijn wij verhuisd naar Cuijk en is er daar voor Netty een mooie praktijk aan huis gerealiseerd. Helaas kan Marcel door een ongeval niet meer de diverse massage vormen uitoefenen  in de praktijk

Netty is sinds begin 2016 Reiki Master/Teacher volgens de Usui Methode “Natural Healing” en lid van Reiki Vereniging Cirkel en Marcel is sinds 2017 Reiki Master.

Hoe is de naam Netty’s Prezzies ontstaan?

In 1999 was Netty op vakantie in Bonaire en zag daar een groot billboard met daarop in grote letters “Netty’s Car Rental” (dit bedrijf bestaat inmiddels niet meer). Dit idee om zo een bedrijfsnaam te beginnen bleef hangen.

Vanaf oktober 2012 begon Netty met de verkoop van Energetix Magneet Sieraden. Er werd voor de inschrijving bij de KvK een bedrijfsnaam verwacht. Tja…. het idee vormde zich. Energetix magneetsieraden zijn zeker voor de dames als kadootjes, en kadootjes in het Engels…. Presents/Prezzies dus vandaar dat de naam Netty’s Prezzies in oktober 2012 werd gerealiseerd. Doordat wij en de praktijk gegroeid zijn, zijn wij inmiddels gestopt met de verkoop van de Energetix magneetsieraden op markten en beurzen. Zodoende hebben wij besloten om de naam van de praktijk te wijzigen in By Netty – Reiki & Massage Cuijk.

U kunt in de praktijk terecht voor:

  • Rug-, schouder-, nek-massage – bij klachten en/of een ontspanning-massage (met of zonder magneten)
  • Triggerpoint massage 
  • Magneet- / holistische- voetreflex massage
  • Intuïtieve massages vanaf 45 minuten.
  • Magnetiseren en/of reiki behandelingen
  • Access Bars ®
  • Hypnose / Hypnotherapy
  • Verder kunt u terecht voor diverse workshops, Reiki cursussen, een reading, tarotlegging, een foto of voorwerp lezen
  • Huisreiniging en adviezen hierover.
  • Ook zijn er (spirituele) cadeautjes te koop voor leuke prijzen.

Voor prijzen behandelingen klik hier

De data voor de Reiki cursussen zijn te vinden onder de evenementen agenda.
Ook is er zo nu en dan een Reiki bijeenkomst avond. Deze kunt u eveneens in de evenementen agenda vinden.

Wilt u een cursus volgen en er staat er geen datum of niet de gewenste datum tussen de evenementen, stuur dan een berichtje zodat wij samen een datum kunnen inplannen.

Vraag naar de mogelijkheden!